留低你地成功復合既故事

1001 回覆
87 Like 65 Dislike
差唔多日日都有傾
但覆得唔密嘅
講下無聊嘢/分享下生活
認真一問...
你知唔知佢住邊/問下佢身邊啲朋友/屋企人
分手後復合咗兩年兩年都好開心(我覺得)
完全冇煩佢冇發脾氣乜都順L佢意
屌佢老母話咩唔知點解呢兩年時間就用咗。
但冇人哋用兩年時間拍拖咁恩愛真係屌佢老母
分手嗰時30 幾歲了
祝佢一世都搵唔到有女仔錫佢
分手仲想成日利用我真係想咒佢
第一日分左手
第二日一齊返
同男朋友分左手好想一齊返
我地兩個都好硬頸成日堅持己見
Ex成日講嘢好直 成日有自己一d無無謂謂嘅原則
喺我唔開心嘅時候永遠唔識address我當下感受 以為係咁比advice就幫到我 就算我喊晒叫佢安慰佢都唔識
同埋佢係一個唔多識講多謝嘅人 所以我成日覺得自己付出嘅努力佢唔識欣賞
佢又木木獨獨 唔識氹女仔 令我覺得冇比男朋友愛錫嘅感覺
反觀我自己都唔係好女友
一開始一齊成日遇到我唔鍾意佢嘅嘢會死忍爛忍 然後忍左十世先會爆返佢 好委屈話返佢
佢叫我坦白d講我想點 所以去到後期我成日唔滿意就不留餘地咁話佢 甚至係去到質問佢鬧佢嘅地步
再加上我個人超負面 成日負能量爆錶 成日expect佢要識安慰我氹我
所以去到一個位變到成日鬧交 同我經當指責佢 仲講左幾次分手 但都係鬧下脾氣一齊返
後期覺得唔想一世個男朋友都唔識address我感受
加上大家嗰期一齊失業 佢快過我搵到工 屋企問題又令我負能量爆錶
明明佢一路任勞任怨陪住我 但我就只着眼佢嘅缺點
所以我好灰心好決絕講左分手

分左手兩個月我喺交友app識左另一個男仔 佢好識錫我 會送花又會買小禮物比我
因為好想搵個人錫自己 所以未諗清楚識左兩星期就應承佢一齊左
但其實我成個腦由頭到尾都係ex 根本裝唔落其他人
個男仔對我好嘅時候我會諗點解對我好嗰個唔可以係ex
同埋發現個男仔根本唔係我鍾意嘅類型
所以好痴線一齊左一個月就分手

到依家 我好努力搵返ex 想一齊返 係咁唔要面chur佢跪地咁劑 但佢已經唔想再理我咁
佢好理性話有諗過同返我一齊 但雙方冇改過嘅情況下一齊返最尾都係會分手 所以唔想依家一齊返
我好攰 唔知可以點做
覺得係自己講分手 又極速搵過第二個 所以覺得自己好錯根本冇咩bargaining power
唯有每日搵下佢但又冇乜嘢講咁
可以點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞