真巴絲一定噴香水 (14)

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
除咗Versace Pour Homme 仲有邊支係似Tom ford 支oud wood
最近blind buy左 發覺陣味都幾南亞下
建議試左聞先買
講緊montblanc explorer
買Mmm by the fire place 定tf oud wood 好,啱啱用完支oud wood
轉季有冇巴打香水介紹
用緊真係有D似南亞味
試完咁多香水好想狗衝Penhaligons 盤羊同琴酒
而家係咪海港城用coupon最抵屌
定係等雙11 selfridges優惠好
想知有邊隻香水完全做到經過公園嗰隻桂花味
睇Review 最似好似係日本aux paradis 不過桂花味每年期間限定
用得Oud Wood了
琴日去左門市聞

完全搞唔掂

Overated
各花入各眼,香水要噴上身先知啱唔啱自己,買枝sample試下
Selfridge嘅Black Friday sales (上年好似係叫Christmas comes earlier sales, 唔係支那雙11) 大概係8折定9折
自己計埋運費,睇下點買抵啲

海港城嘅話就要問清楚可唔可以用coupon買獸首系列
Lelabo 東京… 除咗等下年
係咪無機會買到
前排睇肥波介紹floriography,門市聞完覺得啲味好特別,有冇絲打有心得
利申新手
今日用緊
成年無用咁滯
陣味依然咁正
大家秋冬會用咩香水?

我會用呢D, 應該全部都岩秋冬??

mfk oud stain mood
mmm fireplace
p記 constance
aesop rozu
kilian apple brand on the rock
kilian angels share
jm English Oak & Hazelnut
jm velvet rose & oud intense
tf oud wood
tf café rose
le labo santal 33
serge lutens berlin
serge lutens Louve
coupon唔可以用係獸首系列啊~
咁撚大鑊 知唔知邊度有得試
絲打請問咩價位
香水愛好者報到!
唔係嘛
咁維有等Selfridge 優惠再買平好多
岩岩發現有個香港YouTuber叫Brian so介紹香水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞