真巴絲一定噴香水 (14)

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
巴打噴岩唔岩
無問題呀
有辛辣感令柑橘味無咁甜
後調有爽身粉感,感覺好暖好乾淨
唔該絲打
呢兩日去試下先
想問下大家點樣知道 Penhaligon's 網店會有優惠
之前都有留意開 但係成日慢咗幾步 買唔到
想知點樣有第一手消息...
有無邊隻zegna香水係甜甜地又清新既介紹下 男仔想試下呢個牌子
知道都無咩用 唔送黎香港
btw 佢地個網個香水matching test幾好玩
係sf見到penhaligons出咗龍頭
條龍都幾醜吓
我見台灣youtuber講到好香,好想試。香港得thisway有貨但佢冇tester
擘大個口 成個低能仔咁
有冇巴絲知邊度有Prada L’homme賣
SF唔寄香港
我有支100ml噴過兩次你有冇興趣?

有興趣可以留tg
尋日起左k11間p記,試左支Constance之後出曬事,成晚係咁索個sales送個條巾,但Constance會唔會唔係好適合做男香,但佢甜得黎又有小小煙味我勁buy
大家byredo 有冇推介,最近explore緊呢個brand
可以試埋獅子頭

Constance好似獸首scent library有,可以平平地買黎試下
有時自己中意聞唔代表上身都啱
獅子頭已經discounted
公雞同貓頭鷹都係
下一支好大機會係Clara

行過K11見到而家有紙了
不過自己寫名啦柒頭
我尋日噴左上身一日,個心情好好,今日行過試埋William Penhaligon,個前調超勁,但過左之後個中調又係可以J成日,scent library我訂左,諗住試真佢再決定
作為入門冬季香水黎講
舊版主打蜜糖味幾正 新版好似冇左Tobacco味 笑左
想問下有冇人知有冇似penhaligons changing Constance 味既香水
已經用咗半支,好鍾意但係有啲貴,佢陣味係焦糖mix雪茄
我覺得係男女都用得既香水
有冇人用過coach嘅man blue edt見佢賣得好平唔知好唔好用 聞過覺得好香 諗住送比人
可能月經問題
想問下黃店top有MMM/ diptyque嘅旅行裝
細細枝
有無伏?
想買黎試下岩唔岩自己用
你 WhatsApp 問佢地好過啦
但佢隻10ml裝 幾貴下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞