iPhone 13 Pro / Pro Max 討論區 (9)

1001 回覆
4 Like 6 Dislike
有冇巴打嘅 App Store成日無法連接
要狂 refresh 先有嘢睇

老婆部 iPhone 13 pro同埋部 iPad 連緊同一個 Wi-Fi 又冇事
唔小心跌爛咗部機 都可以用 $788換部翻新機啦
我都係咁
好戇鳩,低級錯誤
唔該bro分享,我google見到呢篇文講得較詳細,正確與否自行分析,網上既野只作參考

https://www.zhihu.com/question/488721648
佢既說法同測試結果,係話13 pro , pro max易 疲勞,唔係單單因為480Hz,重點係13 pro既OLED PWM 既波動較大較深,冇12 pro咁平滑
我12ProMax用緊最輕薄嘅軟膠殼加普通平價玻璃貼,對比Apple Store嘅demo 13ProMax唔覺得有好大分別。
我諗相同配搭下換13ProMax適應佢重量只係時間問題。
經itunes入isafepro片, d片播出黎疾下疾下
倒乜撚野
5個幾鐘仲有一半電都倒叫
倒乜撚野
5個幾鐘仲有一半電都倒叫
唔打機真係可以3日1叉
岩岩AOS訂左,想問下而家有冇咩災情?

新機有冇咩位特別要注意CHECKCHECK?
12ProMax,電得返89%
一樣係咁
有冇巴打apple trade in 用SF收機
想知約時間個到點改地址?
有。比788
用左iCloud 相片
等順豐個速遞員call你嗰時講會方便啲
Ok
大家回復back up 要幾耐
我依家用itunes 一個半鍾
都未得
部機顯示正在進行還原
部電腦itunes 係冇進度條 得係咁轉轉轉 點搞?
想問今次13 pro 個mon 係唔係又偏黃 ? 頭先開新機第一眼睇做乜會咁黃
我7仔升做13pro,對比之下都覺得好黃。
但唔知係正常,定係真係黃
唔清楚係唔係因為我慣咗一年Color filter 既關係,第一眼睇個mon 係做乜黃到咁,冇開filter 係覺得個mon 係偏綠黃色,我已經連true tone 都冇開
有冇巴打都係用ITUNES 搞 BACK UP 已經兩個幾鍾...
你地有無買APPLECARE?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞