iPhone 13 Pro / Pro Max 討論區 (9)

1001 回覆
4 Like 6 Dislike
bro上一部手機用邊款ip?上一部有冇彈app問題,如有過幾耐apple先fix到?唔該
之前12pro 14.8完全無問題
而家13pro覺得個mon觸控都有d問題,隻手指未禁落去個mon都detect到
bro多謝分享,睇黎IOS 15本身有唔少問題未fix,觸控度希望唔好係硬件問題
12pro綠mon
13pro 觸控問題
Pro max真係好重,宜家都係用返xS
其實pro max個重量係平均過pro ,感覺唔會差過pro好多,利申用緊pro
條邊真係好易花 比13條邊我算啦

平均一日多2gb,Apple係咪唔諗住fix呢個bug
明明淨係睇呢度都幾多人中招

舊機直接過新機
原本舊機只係用5X-60GB。。。
點解你地咁大,我8plus轉 13pro max

我設定做新機先至再用restore
最緊要係pro max手感好差,完全唔可以單手使用
pro可以單手用差好遠
我都覺得觸控有問題
我以為得我一個部機係咁
有時我會喺度諗其實係咪已經掂左少少只係自己feel唔到
用Facebook個陣一全螢幕張相就會hang死
睇得耐會眼痛
咁快花咗?
不鏽鋼咁易花
我都有
仲以為係塊moon貼廢
係iOS 15 bug,Safari上網成日睇到嘅位但㩒唔到,想揀某段字又錯位揀咗下一行,啲位走到亂晒完全對唔準,睇嘅同㩒到嘅嘢可以唔同
有冇人有天氣app推薦係可以喺widget到顯示警報?
試咗好多個app都冇
因為13Pro/ProMax係全局480Hz PWM,12Pro/ProMax就係高低亮度兩級PWM。
TG先勁!之前試過delete tg再install free左100GB
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞