iPhone 13 Pro / Pro Max 討論區 (9)

1001 回覆
4 Like 6 Dislike
家陣係你話0討論明明一早討論完嘅嘢
究竟系統資料個bug要點搞?
試哂插iTunes 都係唔得,日日陰陰啲咁升
依家成58GB 我部機256
八達通app都係咁
13 Pro Max
今次你柒左,唔好兜了,過一排再入黎吹水啦
好好笑
所以話兒登仔質素差這台灣支那
呢啲人就顯現到
台灣支那係正常討論
呢到係要分高下同 「柒唔柒」
啲風氣低劣到
你慢慢玩 我返台灣討論好過
開親都要開2次
我都係12 pro max, 感覺上用4G, 個電無跌得咁快
如果你係咁上網 / download 嘢, 咁一定 5G 食電過 4G, 但 standby 就唔覺特別嘥電
HSBC 個 app 出咗 iOS 15 後都 update 過好幾次, 但到而家都仲係咁, 真係垃撚圾公司
你唔會覺得係iOS 15問題?
利申12ProMax上到15.0.2滙豐恒生app都仲係會彈
我只得 HSBC / HSB / Octopus 會隔一排開第一次會彈, 其他成百個 apps 都冇事, 咁我當然會認為係 app 本身問題
真。
5G standby差唔多,5G上網一日一叉抆水啲,4G就輕鬆點用用足全日12個鐘都仲有至少十幾%剩。
講緊12ProMax
有無人WhatsApp sd 訊息果陣 keyboard 會閃一閃?
我係開Whatsapp 要彈幾次app先開到
你點慢法?我係入親影相mode都要load 3秒
你哋會點樣清mon貼同個套中間啲塵
3秒+1
原生0.5秒,ig 3秒+1
成部拋晒佢啦
有無人用iphone13 pro max覺得個mon怪怪地
我有時有啲位噤完會無反應要噤多一兩下

同埋我發現唔知係咪佢個120hz promotion技術問題
當我連續滑上滑落 果陣佢會突然加快
岩岩換左13
想問下裝返whatsapp 果陣係咪要強制accept 佢d 私穩政策
之前舊機一直都按交叉

無得唔裝返工迫住用
唔搞啦,帶住套當睇唔到算
屌佢老母買左個MagSafe 無線充電
用左唔夠1星期充差唔到電
我11pro 都一樣
可能係ios 問題
有無人都係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞