iPhone 13 Pro / Pro Max 討論區 (9)

1001 回覆
4 Like 6 Dislike
部pro放喺背囊度一陣,轉頭拎出嚟就話iPhone已停用,要等12分鐘先解鎖,咁易hi到mon咁sensitive點搞呀,上一部6s都未試過咁
你肯去walkin搵嘅晨早買到

利申:冇訂AOS,walkin搵咗3日就買到
我之前用6s plus,見到pro個mon都覺得有啲細,但pro max太重同單手用唔到,唔想成日跌機跌爛,最後都係買pro,用咗幾個星期適應咗又覺得ok,個mon冇想像中咁細,size比較fit手型
我用開大mon,一開始都1516,但都係揀pro,轉咗又唔覺得好大分別,多數見人話pro max太大太重轉返pro,比較少見pro轉pro max
PRO就FIT SIZE
但返工無差電要核電無計
Pro max 512
你肯定?
我25號果個禮拜六walkin排隊睇到藍pro max 512
有心既話自己留意返邊d旗艦店會有
例如mk誠哥
無人知,已經有幾個巴打都有呢個問題
都話無人知囉
全部有得walk on?黑色13pro 會唔會有?
40-80係更好
60-80係最好

太低叉返上去都傷傷地
From Battery University
個人通常40-80 喺office玩陣就mafsage, repeat
睇下battery page邊個app搞事
亦試下入reset -> reset network settings? (但所有wifi要再入過)
8mb 只係誤差姐
用usb 差係咪會比無線差電好? 之前好似有人講過無線差會傷啲
13 無得熄架
係因為無線會發熱多啲 有巴打轉玩magsafe都無咩大分別
其實日日用既話 粒電on average兩年領命仔 點用都無所謂啦 當然瘋狂用會更壽命短啲 因為charge cycle去得快
電話買返嚟用 就住就住 曬料 拎嚟供奉咩
只要唔好成日低過20先叉電
點用都 ok啦我覺得
叉夠亦停叉
想問belkin果個3合1叉唔叉到其他有無線叉電既耳機?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞