iPhone 13 Pro / Pro Max 討論區 (9)

1001 回覆
4 Like 6 Dislike
就咁 MagSafe Charger 同摺摺都可以差 AirPods, 照擺上去就得
其他嗰啲擺出嚟幾好睇都冇用, 差吓斷吓, 有時仲會完全停差, 有時出門口等用先知又差唔到, 勁狼狽
我反而未試過差唔到airpods
btw..thanks bro
你上 google serch 吓, 外國大把人講呢樣嘢, 之前初初出 AirPods Pro 嗰期呢度都講過呢個話題
好睇你用法
開頭d評測全部話13pro好d,而家d評測全部13好d
想問下用pro嘅ching
如果會打機(一得閒就打)嘅話
13pro 舊電係咪唔夠頂到一日?
有無人hsbc開唔到
新機要重新down先開到
and機想轉會ios, 想問轉移資料果度宜家有咩方法可以全部搬哂過去?
任何訊息閂咗都會照收到,會照有有提示
唔會話手動開先睇到新訊息到
我部pro 反而係偏綠黃色而唔係單純既黃,側睇就睇番純白色,可能係我張mon 貼既問題
照收到msg
不過唔可以喺whatsapp持續咁分享你既位置
我都係 7 上 13pro
第一日上手已經覺得黃黃地,心諗做乜事
本身以為係個mon貼,但用落又覺得一時時
噚日開openrice,佢又無啦啦黃咗
跟住開 control centre 撳 brightness 發現原來有 true tone 呢個新功能,熄咗之後覺得眼前一亮無再黃黃地

不過見你上面話都熄咗,咁就唔知關唔關防偷窺貼事,我用普通玻璃貼
11Pro 升13Pro Max
真係好大,但個重量無咁集中,都接受到
睇嘢舒服好多
想問如果一開始開機冇轉資料,事後邊度再轉返
General - transfer or reset iPhone
點解部機好似好黃 13 pm
56K....
話機黃嘅人唔好用8或之前嚟比 以前LCD隻色同依家OLED完全唔同,最好落去門市比較display機
OLED嚟講唔同代整體有唔同冷暖度,個人觀察係11/12 呢兩代特別黃
一直都係用開mophie無線叉,唔覺有呢個問題
有冇人連唔到sony耳機頭先開藍芽連個裝置名都冇彈出嚟
利:13pro max
新手一問
an機轉會過黎
想過whatsapp記錄係咪冇免費既方法?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞