iPhone 13 Pro / Pro Max 討論區 (9)

1001 回覆
4 Like 6 Dislike
同問
xm4表示無事
True tone 唔係新功能, 有左好耐了
我係xm3

有冇巴打呢個鏡頭喺10秒或以上嘅夜景mode影遠野會有呢個問題?其中一邊邊位特別白同多噪點

校最高亮易睇啲

熄燈之後直頭㩒住個鏡頭 只要係用呢個鏡頭 對焦物件唔太近 10秒以上嘅夜景mode 呢個問題就好明顯 即係唔關玻璃/光學組件事 係咪我部機嘅sensor有事?
thanks 巴打 已ok垃圾 hsbc
想問有咩有錢既方法
我去攞機個陣直頭連300幾個隻mon貼都冇,話係個qc 問題,全線13暫時冇mon 貼賣,精靈都叫我出去貼,而家唔知點了
有冇師兄係用緊雙卡

我係一張4G加 一張5G

成日都會收唔到網絡,直頭連4g都冇

間唔中仲會打唔出電話🤷🏻‍♀️
25/9,不過而家用緊街邊100蚊有條黑免包邊既貼,覺得仲正過apple個隻,遮埋m額,條邊又同case密啲,冇咁多塵污糟
用完pro max 120hz,用唔返iPad mini 6,會覺得點解咁撚lag
係一定會,mini6仲lag過隔離ipad 9
係 本身都有啲興趣 但撚咗兩吓都係算啦 要買就買pro 11 算
傳聞係士多唔想攞機高峰期花時間貼mon貼
因為太趕好易貼錯 貼得唔好d客可以即時要求重貼 搞到好多所謂QC問題
證實唔到 但有朋友第一日攞機係有得貼 之後冇收到通知有QC問題回收 之後又見過有人買到自己貼果隻
我嚟緊都係會咁樣雙卡,有冇其他人可以幫手試吓?
年年都有人話黃
明明測試出黎就完美色準

https://www.displaymate.com/iPhone_13Pro_ShootOut_1M.htm

The iPhone 13 Pro Max has a Very Impressive Excellent Top Tier World Class Smartphone Display with close to Text Book Perfect Calibration Accuracy and Performance that is Visually Indistinguishable From Perfect. Based on our objective Lab Tests and Measurements the iPhone 13 Pro Max receives a DisplayMate Best Smartphone Display Award earning DisplayMate’s highest ever Display Performance Grade of A+ and setting or matching 12 Smartphone Display Performance Records including 6 that are Visually Indistinguishable From Perfect. As a result, the iPhone 13 Pro Max joins the very select Top Tier of the Best Smartphone Displays.
呢個評測晒9氣
有落門市睇過就知咁多代冷暖色都唔係完全一樣,但每一代佢都係評A+同埋最高色準嘅Mon
啱啱去門市睇埋人地13 pro 個mon, 佢部金色13 pro仲黃過我部機
而且我發覺當係用dark mode 時個色調先會黃黃地,一熄咗dark mode 隻白色就變番真係白色,師兄你可以試下
冇巴打有呢個問題?
應該係關mon貼事,我拎咗部7仔去鋪頭對比,發現pro同pro max都黃過部7仔。應該係如樓上各位巴絲所講,近呢一兩代個mon偏暖色(黃)。
最緊要唔係自己撞手神,買到部唔好嘅就得
有無巴打部iphone 13 pro 相機 開慢動作果陣
Zoom遠 .5同zoom近3x 果陣畫面會變暗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞