Sony真無線耳機WF-1000XM4 (21)

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
開ldac , dsee 係會auto disable
其實而家黎講...IPHONE用家會唔會等AIRPODS PRO2會好D?
好似話下年4月出..
雙修撚尋日試埋用iPhone聽xm4, 覺得音質同用LDAC聽分別唔算好大, 我覺得衝得過.
錯覺
換下耳綿咪得
有冇人試過突然左邊耳機冇聲 然後又repair唔到
放返入充電盒個盒都detect唔到隻耳機。第二日再拎出嚟試又repair到但顯示左邊得返1%電 另一邊冇事充full charged
呢個post終於靜咗落嚟喇
周街都有貨仲使乜叫春
其實真係好犀利, 呢個post開到廿幾
戴住跑步嘅話會唔會甩落嚟
有我係到唔會開唔到
你真係好犀利
真,換返粒新Sony原裝L size。
物理阻隔先最明顯
係呀 其實我上網睇完xm4啲好評都掙扎緊但屋企都多apple產品 pro2好似都話音質會大幅改善 而且pro講電話質素都好啲
好似冇咩傳聞話會改善音質,最多有健康功能
不過要等到出年先出,有排
最近佢成日自己不停跳ambient sound同noise cancelling…
無跌過
想問巴打有無方法整ios shortcut 可以一鍵轉 noice canceling/ ambient sound
係咪開左環境自動轉換?
and機咪有囉 iphone嘅話 諗下好啦
apple想要就用返airpods 你唔係諗住apple會比你呀嘛

我部S20+一拎對xm4出嚟就秒show喎, 點會冇?
呢個係Google Assistant功能嚟,要喺Google Assistant到搵devices加返XM4入去先會有,唔識加就重新pair一次試下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞