Sony真無線耳機WF-1000XM4 (21)

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
暫時未試出街
不過咁多年我都係用膠
d棉又易爛,我又油耳,搞唔掂
我都係第一次用耳機
其實粒綿對我黎講都係舒服
戴四五個鐘完全冇感覺
膠既相信長戴反而會不適
睇下粒耳綿我頂唔頂到一年唔駛換
到左今日睇過咁多耳機

真係1000XM4最吸引

雖然PI7好正 但好貴

想問如果買水貨有冇咩問題?
sony有無得  pay ?
其實唔係所有機都睇到🍎logo
早幾日見到mk show room 有幾隻擺左出黎
買咗了
同場見到幾個師兄都買
應該好多貨
【WF-1000XM4 | 現貨發售】
低調而且型格嘅黑色,盡顯屬於自己嘅個人風格。
無線降噪耳機WF-1000XM4具備全新設計嘅整合處理器V1,讓你感受領先業界嘅降噪技術,配合最新設計 6mm 驅動器單元,有效提升低頻音效表現,將音樂以外嘅聲音完全阻隔,細聽你喜愛嘅音樂。
立即購買 : https://bit.ly/3iqwzHa
==============================
[$2000消費券購物精選💁‍♀️]
Sony Store 多款產品優惠,總有一款啱你💝
歡迎使用4⃣大支付消費券工具:
Sony Store: 八達通,Alipay HK, WeChat Pay HK, Tap & Go
Sony Store, Online: Tap & Go (Master Card) 及 Alipay HK
🎉今期推介:SRS-RA3000
快啲親身上黎Sony Store 專門店,揀選最鍾意嘅產品
門市地址: https://bit.ly/3ifyAEr
#WF1000XM4 #IndustryLeadingNoiseCancelling
係咪無得同時兩個裝置?
無就真係中左伏,依個係我第一考慮既因素
以為咁基本功能藍牙5.2一定有
一早話冇
想問下大家如果聽開pop song, eq會點set?
請問有冇耳膠可以推薦依家用緊耳綿S size,開始甩皮
主要想係香港/日馬買
Gg

借其它巴打介紹,今日散買咗一對,氣密唔錯戴落去仲好舒服
電腦場都有?
我喺星際買
好多間都有
對比spinfit呢
我無spinfit唔知
你可以搵啲鋪散買一對試吓
或者等其它兩對都試過一嘅巴絲打講吓
多謝
準備係DMA買不過無貨
日水qc會唔會好d琴日問買水貨個同事 一切正常 冇右邊電跌快d問題
巴打原裝棉戴咩size type e戴咩size 想參考下
都係M
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞