Sony真無線耳機WF-1000XM4 (21)

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
水貨
咁唔關事架, 水貨唔會connect唔到架, 只不過無本地保養咋嘛
想聽聽真客觀評價
本身用緊Airpod Pro, 好滿意佢既聲
點知跌L左, 被迫用返airpod 2
但係搞唔掂
又唔入耳, d 聲又奇奇怪怪咁

想問下本身用airpod pro 既巴絲
xm4 同airpod pro相比
你地會點揀
etopia 賣緊1790
我經price hk買左

Etonia 賣水貨喎,同埋我係想用左啲積分,
因為咁啱佢做緊5分可以當1蚊
有無人其中一隻成日叉唔到電?
我都有呢個問題
同Sony CS 講 佢地話唔多iOS 用家report wor
你唔講或者少講電話可以去馬
如果你長講電話都係建議用返airpod
有無三代巴打覺得xm4大聲過3代好多
明明之前用kkbox要差不多去到爆volume減1-2格
而家一半多少少已經夠聲

唔知關唔關隔音或者降噪好左事?
關事

音源係第一步
轉左日文語音好正
一早有 水貨睇你買唔買姐
正常啦 唔細聲啲會比佢嚇一跳
你用緊咩iOS version ? 因為我行iOS 14/15,手機係靜音模式,有電話入鈴聲會自動細聲25%,入到幾個電話直頭零左,第二朝連鬧鐘都響唔到
如果照你咁講又似唔係正常
新買左xm4
但右邊d電去得好快
左邊重有70% 右邊得番30%咁
係咪要拎去整
未過7日拎去換
過左就去cwb 度整
水貨就。。
睇黎要去cwb到整

差成50%
有無人可以講講個Speak-to-Chat功能實唔實用?會唔會人地講野都開左?
剛剛係星際行左一圈,CP100+ size M得返2間鋪有貨,立即買左。
之後係3F某一鋪竟然發現到一盒CP360 M/L,最後忍唔住買埋,今晚返去2款都試下配XM4先。

鋪頭老闆話M size代理冇曬貨,下一水10月尾先有,仲講到明會加價

兩款對比之下,CP100+同size明顯大D
啱啱今晚先收到Sony email 話your order can be pick up soon, 叫我一個工作天後先去攞, 係咪姐係星期五先得?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞