Sony真無線耳機WF-1000XM4 (21)

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
咁可以的起心肝買wf-1000xm4 啦
我知我係水貨on9仔 屌細力啲唔該

今日落雨個袋入水 個耳機都濕埋
返到屋企叉電發現燈冇著 想問下如果要換叉電盒可以點做?
SONY係咪一定要行貨先可以賣叉電盒?
感謝各位巴打
有無巴打個xm4較到最細聲都好都大聲
一樣,s21每次重連都彈返自動,冇得set死990kbps,sony app已較品質優先
其實水貨差幾錢?點解買水。
你打去問下可唔可以就咁買,唔得就水貨俾檢查費買
啱啱入左手
點解我感覺個降噪點較都好似無分別
同埋轉降噪mode佢個提示音(即係讀noise cancelling/ambient sound把女聲)極細聲
係咪正常
唔正常,降噪好明顯但唔係完全聽唔到外界,如地鐵廣播和關門嘟嘟聲會聽到,另我覺得提示音係好大聲
試下開抽濕機抽1,2晚
我個放入洗衣機 之後抽左2晚
無事正常用番
有得set㗎,用生果嘅話,仲易
我就係用過起碼十款全無線藍芽降噪
even上一代1000XM3都有
我有開同無開係好明顯分別
但今次呢隻我試左成程巴士都冇分別
最基本引擎聲都仲聽到,睇黎係中撚左獎

咁我係咪唔好登記保養住
拎返去罪大度換過隻先
之前有巴打唔見咗嗰盒,好似承為五百五十大元,無記錯嘅話,你可以試去問吓
仲使問?快XD去
有興趣,留個名先
巴打有無話想用邊個多D?
留TG
買咗白色發現唔係off white想放

全新 原裝行貨 有單
12 個月原廠保養
平過原價少少
有意留tg
有冇人用過aviot bd21j pnk又買咗xm4?
覺得邊隻好聲d?
想問下開發人員選項有無得 save 架?次次連左線都要入去轉
唔使架 用music center app或者直接係藍牙設定改咪得
無知一問,想問呢款耳機同Microsoft surface pro係咪compatible?試左好多款都唔得

想改呢個呢
我係講緊呢個
本身music center app / 藍牙設定有得改

music center

藍牙設定 (Xperia)
我知啊,但係改呢個會窒,改果個就搭党鐵都唔會窒
關咩事
音質優先 = 990kbps
最佳品質 = 660/330kbps

你行最佳品質咪窒少啲
銅鑼灣無晒 M size
mtw2音質竟然輸比xm4?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞