Sony真無線耳機WF-1000XM4 (21)

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
想問下而家係咪周街都有現貨㗎喇?
用XM4聽Hi-Res真係好正!
我都想知
有無巴絲用1000XM4 連黑磚,會唔會好過配 M7/M9 ?
s21,apple music 個杜比應該熄?本身電話個杜比洗唔洗熄埋,佢gimmick 唔係開咗沉浸感大d咩
想問下點解會有事無啦啦冇聲之後 ding一聲又有返??
買xm4用iPhone聽24-bit系咪無分別
lm
點解我聽KKBOX 320kb同聽moov既16bit覺得好似差唔多既我係咪隻耳仔有事
咁係好事 慳返好多錢
moov我跟1010 $39個月
kkbox family plan除2個人我都係$35左右
其實好正常
因為好多人都俾人聲吸引住而唔會點留意背景音樂 其實320 同hi res個分別最大係背景音樂既details
原來係咁
但moov既320kb就真係……
頭先入手 xm4
有無朋友有興趣夾 Tidal/kkbox?
我CSL既4G無限PLAN都包埋MOOV
計落其實抵
我個 sony wf-1000xm3 連埋d衫洗左 彎左
想問下邊隻耳膠最fit最岩用
想問xm4耳棉唔小心唔見咗,大家有咩推薦,Sony官網個隻就ok?
本身用緊mtw2覺得音質好ok, 點知買咗xm4之後發現沒有最好只有更好用xm4聽Hi-Res嘅音樂層次真係明顯豐富啲不過xm4降噪就真係吹大咗
自試買黎試吧,我覺得Sony 哥套幾好
其實算勁 你唔可以expect完全無哂聲
降噪來講都無邊隻比得上
高頻完全降唔到咁濟, 機器摩打聲降到一半左右
天意 機會黎喇飛雲
行街去到凶宅有貨 即刻屌咗個
今晚返去試下先
如果想單用右耳個陣default開noise cancelling有無咩方法?
依家次次都要㩒入app到開 好麻煩
用緊iPhone
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞