Sony真無線耳機WF-1000XM4 (21)

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
正常耳棉最長半年就散,講緊會解體嗰隻。
三月尾,換左的 qpon 有效期一個月。
冇記錯好似生日月份買野會有 5000分送
有冇ching可以解答一下我🙏

用左一個月多 D
唔覺會特別污糟。

但通話好唔好就真係睇人,
耳型 fit 到 就好清,
但 overall 黎講通話係會差過蘋果
巴打拎咗去check未?
佢話我左邊嗰隻壞咗
Ching 古代人
今朝試左,總結下先

CP360同原裝size真係差唔多,隔音差原裝少少,開ANC之後唔會覺得好大分別,音質上我覺得冇咁實,舒適度唔錯。

CP100+size係大同高少少,可以塞入耳道深多1mm到,音質相對會清晰D,舒適度大家都差唔多。

最後CP360同CP100+放入叉電盒完全冇問題,但個人總結係CP100+好少少,主要原因係因為可以塞得緊D,跑步時感覺唔會跌。
如果原裝大小size已經好fit你耳道,CP360反而係更好選擇。

最上兩款唔同的耳膠上機做對比,CP360 M隻綠色係靚好多
換個新 (佢話)
有無換到真係得佢先知
長按seesee
mute咗佢
iPhone嘅大家覺得join kkbox嘅Hi-Res有冇分別?
iphone唔使諗hires
頭先入手左
油耳個耳棉會好污糟個耳機就正常
2000蚊有咩串流player推介
買Hi-Res耳機唔聽Hi-Res = 買雲吞麵唔食雲吞
都要有hires player先得架
iphone俾唔到ldac出嚟
你聽咩hires?
成日除咗耳機, 音樂都唔識自動停
明明set 咗「取下耳機暫停」....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞