Sony真無線耳機WF-1000XM4 (21)

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
你試下用iphone分唔分到192 VS Hi-Res?
https://event.kkbox.com/losslesschallenge.hk/

我好辛苦先答中4條,iPhone 真係唔洗諗
求其買部新少少嘅Android機都有啦
咁佢iphone呀嘛
有無人更新咗之後,左面耳機無咗觸控?講緊重設過幾次,隔咗1 2日就會自己無咗觸控
有冇人持過去維修?
程序係咪網上預約左先

左耳一直斷線 冇得唔整
唔使,可以walkin
假放真係發現有問題 佢係會換過個俾我定拎去原廠整幾多先拎得返?
邊到街舖有case賣?
有無巴絲打講電話嗰陣,對方話有空洞感口埋啲聲時遠時近?會唔會係我對壞咗先講唔到電話
今日入手,想問邊個位check自己適合用咩size耳棉?thanks
快啲拎去換

moov,apple music,kk box音質有分別?

kk box點解貴咁多
kkbox on9定價者
右邊成日聽聽下斷線 要除低再戴先連得翻
係咪要拎去整?
聽聽下一邊冇聲,點樣可以唔駛放番盒連番線?
用 software disconnect 再 connect 番得唔得?
即係要兩隻都要disconnect咗,再connect番一對?
我iphone,接聽之後要手動轉用耳機聽電話

追咗一陣post,好似好多好細微嘅問題
app一個位係氣壓測試,app話我用M,但M實在太大頂唔順
咁我對除咗講電話就無其它都問題
我嗰對就係接聽電話 + 除咗都仲繼續play歌 (明明set好咗)
佢個紅外線好敏感,除嗰陣會唔會唔小心遮到嗰個位
話說有冇人用緊XM4 + 1 III但係電話唔彈fast pair點開
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞