Sony真無線耳機WF-1000XM4 (21)

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
用Spotify 係旺區都會疾下 btw Ching 聽唔聽到來電鈴聲?
入盒啦梗係
擺埋一邊好易唔見
一個唔好彩比小朋友或者寵物唔小心食落肚仲麻煩
用緊1iii
一開ldac就斷斷續續咁
放褲袋直程斷到聽唔到
有無人都係咁
唔會,如果best effort的話
990 mode就要睇有冇開wifi
有 拎咗去check
如果唔放入盒,郁個耳機既話(例如放係褲袋行路)佢大機會會自動開機然後食電

我自己除左出街懶帶多個盒,其他時候都係用完放返入盒
其實我都三四日先叉一次個盒
玩到三年都ok
如果用跟盒耳棉係s size, spinfit CP360 多數係買M/S?
M/L 好似斷咗市,星際得番少量M/S
想請問下如果唔用耳棉的話, 個降噪功能會唔會減弱好多 ?
如果想舊電襟用啲
新買返黎洗唔洗叉十個鐘既說法
冇呢支歌仔好耐啦
聽緊spotify經apple watch unlock部電話成日會疾一疾
咁新買返黎用晒電佢
之後叉滿就ok?
想叉就叉 冇電咪叉
唔使專登用晒佢再叉
2021啦
我用耳膠覺得只係差少少
我用緊跟機最大果隻耳棉, 戴得耐耳壓感好勁
諗緊轉用耳膠會唔會好少少

Ching 耳膠用邊一隻 ??
Sony 哥套,Spinfit cp360, 我覺得兩隻差唔多,哥套$50三對大中小,cp360 $100兩對我買到M/S
用咗2日, 除咗覺得有啲難戴同埋磁鐵吸得太實之外, 其他方面都好滿意! 用LDAC聽Hi-Res啲音樂層次真係豐富啲
哥套上拍賣網買唔使$50
利申: 用緊
唔知用android機聽apple music無損好唔好聲呢,
本身係iphone有join apple music,
諗緊拎唔拎返部舊an機出黎聽LDAC
有無人等緊The Club有貨,用Club積分買?我等左好耐都無
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞