Sony真無線耳機WF-1000XM4 (21)

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
頭先較自動之後我咳咗一下佢會即刻開環境音, 但當我之後再咳一下佢就唔會再開環境音, 因為佢幾醒目所以我而家開自動
搭巴士坐上層 隔唔哂啲引擎聲係咪正常
耳機成日跌出黎 岩岩仲大跌一獲
跟機大中細耳塞都試過無用
可以點做
換副廠耳膠
有冇推介
想買白色,白色XM4易唔易污糟
怕戴得耐會變黃

另外,用iphone 傾電話係唔係真係會好差
有無買一邊
唔見左邊耳
等睇師兄報告
開咗noise cancelling 仲清楚聽到地鐵廣播係咪正常?
定我較錯setting
會唔會你 唔會咗, 因為每次聽電話佢會自動識咗ANC
用緊CP360, 完美
但3次電話後會無晒鈴聲 有電話入時耳機會停晒音樂真空左咁 仲要我入setting 嘅ringer and alert 係零左 我有次因為咁差啲訓過龍
我iphone鬧鐘響類似咁....佢淨係部電話響但earphone冇聲
依到有冇人試過拎去維修
近排發覺左耳有時差唔到電 一開蓋 無反應 要郁一郁 粒燈先閃
同埋個人感覺聲音好似左邊細聲啲啲 俾其他人試就話唔似
依啲小問題 佢會唔會唔受理?

我覺得OK好用既,不過我試過單耳聽歌,之後就咁拎另一隻出黎變雙耳用既時候,
佢喱個功能會疾左
不過暫時都幾滿意喱個新屎坑既
人聲唔隔
有冇試過不停扭佢入去
塞入d
有 好快鬆出黎
而家買xm3點睇,$1000
買之前無試過?
哩啲 耳機真係fix唔到所有人
我同屋企人都有買,但佢未至於跌但好明顯個耳機戴上佢耳係無我咁貼,攪到講電話收音差一截
我都係一邊貼一邊冇咁貼
但又唔會甩
淨聽歌 粗用 還可以,但千祈唔好 靠佢講電話/開會一定比對方屌爆 (XM4 講電話 都係少少差 但對方 唔會屌先)
無試呀就係行行下落樓梯 成舊跌左出黎
唔知點好
XM3喺條街講電話真心完全聽唔到
an機入sony個app度揀音質優先
再去設定度>藍牙>揀返xm4個setting>入面有個ldac開關
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞