[CW] Supergirl/Batwoman/s&l/Flash/titans/sg/Lot討論區04 - LIHKG

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
呢個jay好似唔係本身flash嗰個
所以唔關earth prime事
所以最多只係話有相同既英雄但係唔係由相同既人物做番就無交代
之前咪講明呢到個綠燈係Alan Scott
真係唔記得
綠燈女個集都有講
今季LOT 13/10就播 快到
未試過新一季咁快出
爛片
Donna 真係好正 今集see through
jay係咪出完
聽日bw 回歸
宜家咁樣幾好, 一年都keep 住有野睇, 唔似以前咁6~9月完全無野睇.
應該係us時間既13號,即係星期四

聽日已經有sg同stargirl, CW應該無時間再擺劇
又唔係wo..stargirl 係earth 2..即係回憶jay係earth 2..因為本身jay未coie係earth 2 好大機會係earth prime個jay (其實之前jay係flash出場好似冇講係earth 2定earth prime?)
stargirl個earth 2 唔係coie時無左既earth-2,係另一個earth

不過官方係coie最後用earth 2去代表stargirl個earth
legends真係鳩得好好笑
好似樓主咁講
star girl 個 earth - 2 係新嘅earth 2
flash入面個jay係來自以前 earth 3
coie之後 earth 3好似冇夾返埋去earth prime
不過star girl個jay好似已經俾icecle隊冧左
所以暫時咁睇只係同cast同名唔同故事
已經比上季玩死左 連渣康都因為班垃圾高層要拍電影版唔比劇到再出,得返SARA一個
Legends黎講上季係差咁啲
睇下今季劇情救唔救得返
今集變左隻真人Gideon出黎都幾好笑
暫時lot最高質係第4季Zari time loop個集 之後都冇一集超越到
ray 同老婆 走個集都幾ok
我就覺得係 Captain Cold 犧牲自己救全船人果集
第100th 集Michael Scofield 會返嚟客串下
想DC生性少少都唔得,又整黑妹劇集同出黑妹英雄 痴撚線嫁
SG 搞咩成日彈出彈入
一開始話唔會咁做, 最後都係做
Batwoman?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞