[CW] Supergirl/Batwoman/s&l/Flash/titans/sg/Lot討論區04 - LIHKG

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
有邊個肯接手先
Universal?
雖然Disney搞marvel好成功 但我唔想見到dc班人搞marvel d爛鬼gag又拍到合家歡咁
繼續LGBT, talk to u for a second
最近膠成點?19年後就無再睇,只係知蝙蝠女變左黑人
繼續左膠繼續i will talk to u
今個星期d劇開始回歸
DC呢家只係一個笑話,家喻戶曉既英雄呢家無人問津
你覺得而家dc冇爛gag?
Shazam,ww84, 自殺特攻,peacemaker爛撚到仆街
不如你轉Mcu啦
告別失望、沮喪、不憤、睇人開心、被玩弄、被嘲笑既Delayed & Cancelled 無間地獄

作為一個marvel fans,真係訓覺都會笑醒,每日都充滿期待、驚喜,全球人類最大盛典,你有份參與,命都長幾年

唔好嫌我煩,其實係苦口婆心為你好,不用謝
西多兄
停撚左成個月唔記得曬劇情了
superman暫時keep到個勢

就算係d talk既場口都高汁同有意思
題外話
COLLAR 個LOGO 勁似superman
cw又開套叫justice u dig做leader 5個大學生做teammate
同埋鍾意佢唔婆媽,有感情衝突都一集就完。

如果其他劇,應該Lois和阿女的劇情會嘈幾集。
dig 做green lantern
唔似
同AK件suit接近一樣
今個星期batwoman突然有copythat

LOT玩另類真人show, 又係傻傻哋
成個疫情都無見copythat 肥咗
重點係zari
究竟copy that要鋪多幾多年先做到綠燈
分分鐘齋鋪唔做 hbo個邊又話拍綠燈俠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞