[CW] Supergirl/Batwoman/s&l/Flash/titans/sg/Lot討論區04 - LIHKG

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
係就好了
好似係因為好多arrowverse show都就嚟播完
所以今集?先開始唔係earth prime嘅設定
屌好撚on9就算arrowverse 要摺都唔使咁set呀?咁你上季又提oliver?

依家完全斷絕crossover機會 本身仲好期待有supergirl 客串 cw屌你老母
不過今集Bizarro lois企定定係度完全無溝通 唔知想點
同埋Tal去咗Bizarro world 係咪one way trip 之後都見唔佢

最搞笑係earth prime漫畫都計埋超人係earth-prime, coie結局都有show超人係earth-prime, 家下咁樣食設定,真係
外國訪問寫左Diggle留長頭髮係為左顯示佢係個新Dig...
咁前個星期,flash入面既佢都係咁既樣
依家知道佢唔係earth prime 想追既意欲即刻細左好多
咁你個crisis係整黎做咩呢?
真係一言難盡,S&L個尾收到都叫精彩但一知道佢唔係earth-prime一部分就有d失望
睇到圍住個地球飛,仲以為想好似flash咁逆轉時間
點解一拳打落地下可以分返開兩個地球?
唔係好明
會唔會係類似一拳分返開兩個ally咁
可能係,但係都冇解釋過點分開
睇到爆炸嗰下,我仲驚佢一下打爆地球
Flash 又一季。
RF套戰衣有d似black sun
frost
咁耐冇睇flash
點解flash 同reverse flash 變咗雷神
最後又係好膠 睇到眼都突 以後唔洗打 剩係坐係到得啦
屌睇到個ig post話iris繼左約 下面d回應係咁話 I like her
佢地係唔係癲架
啲打鬥真係
irisverse
not arrowverse
又估唔到
點會估唔到s2一出場件衫包到幾密都遮唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞