[CW] Supergirl/Batwoman/s&l/Flash/titans/sg/Lot討論區04 - LIHKG

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
可能去番過去帶oliver黎 搞掂送番佢走
電影版flash基頓版batman好似要死 之後正名pattinson版batman
咁有趣
唔知堅定流
似流多 先唔講keaton會唔會死 matt一早講過話唔想自己個batman 加入其他世界觀 wb應承左佢先肯拍
又咁講 拍the batmon james gunn未入主
但佢都好似係Twitter 有回應過Pattison 係會繼續獨立
最近幾年醜聞傳不停的伊薩米勒(Ezra Miller),在去年八月罕見公開致歉、並宣佈已認真投入心理健康治療,而經過數月的療程後,華納兄弟影業似乎還算滿意目前的治療成果,因為據《綜藝》(Variety)雜誌報導,華納內部的某些高層對於米勒安份了好幾個月沒惹麻煩的表現放心不少,所以願意讓米勒在今年六月底上映的《閃電俠》(The Flash)之後繼續留守 DC 宇宙
有無人真係可以解釋下點解一定要留個白卡佬
Wb d神操作正常人係理解唔到
其實真係唔明

電視劇arrowverse整得都算有聲有色
用有限嘅資源做到
同disney個堆用錢砌出來嘅劇都叫有得比

電影少幾個重拍鏡頭個筆錢已經夠佢哋拍半季
Wb成日收呢個版權 個個版權 搞到有時d人拍到一半又拍唔到落去
https://www.youtube.com/watch?v=2mW6nJ_e0P4
《Flash》最終季2月8日
Flash Reverse-Flash
睇到第六季無睇 今次含淚睇返
中間印像中就是無限loop,反正好人不會變壞人。

就算偶爾行差踏錯,都talk了回來。
根據最新報導,麥特·李維斯的《新蝙蝠俠》系列將會加入詹姆斯·岡恩構建的DCU中,而羅伯·派汀森飾演的布魯斯·韋恩,將會成為新宇宙的正統蝙蝠俠!#BATMAN #DCU #DC

而且有傳係咁
Wally真係慘 套suit好似一啲都無改變過
Oliver套suit係season8 suit
Trailer有一幕barry係森林到講i need your help to save the world
套失蹤人口劇 Gotham Knight 3月14日出街
呢個係幾時嘅Oliver先

佢唔係變咗神啦咩
之前又話重組之後cut左既
dc電視劇正式收皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞