[CW] Supergirl/Batwoman/s&l/Flash/titans/sg/Lot討論區04 - LIHKG

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
江湖傳聞,《Superman and Lois》有機會終結,一來是CW台的交易問題,二來是電影版超人重新啟動。(閃電俠的情況有些不同)

這個超人不容易,由一開始在超女當大配角,到慢慢發展自己的劇。
第一個死者:
‘DC’s Stargirl’ Will End After Season 3 At The CW
https://deadline.com/2022/10/dcs-stargirl-canceled-the-cw-1235158715/
華納 CW我屌你老母
睇個款都會完 唔知另外diggle做mentor個套仲開唔開到
都應該無機會
Stargirl 第九集,大屋亂戰,幾精彩。

可惜,看一集,少一集。
Gotham knight 好似都冇
Cameron啲打鬥
呢套canceled真係好可惜
Kevin conroy死左 早2年仲出黎客串coie bruce
很多人的回憶
Stargirl第十一集:

運動夫婦白死了

冰人好強大,不只能力上

下星期暫停

還有最後兩集
未有時間睇今集,主要依排titans早出過stargirl, 所以睇titans先

btw停一集可以回氣
其實進度幾慢,每集只是少少主線進展。

我估原本想慢慢鋪排。

拍了大半季才得知是最後一季要完結。

Copythat 無咗尾
綠燈妹又無下文
唔通Stargirl 過檔titan
今季stargirl都幾悶,而家幾個禮拜先一次過睇
係,冰人復活都鋪了10集,可能想把激烈的都放在後面。

結果出場之時,卻已經是劇集終結之日。
netflix flash無左第7季 直接上左第8?
頭幾季每季都有一個主題和大Boss,後面幾季經常會斬開幾部,我亂了。
Stargirl 本週暫停,還有兩集。
stargirl竟然有個咁估你唔到既twist位
睇返第11集,好似係第一次mention justice league嘅成員
Raven變白了
最後一集,應該會大團圓結局吧。
估到佢返生有啲野,估唔到佢係呢隻野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞