[CW] Supergirl/Batwoman/s&l/Flash/titans/sg/Lot討論區04 - LIHKG

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
舊earth-2 個jay唔係coie後都去埋prime嗎

我印象佢上次客串flash都好似係prime入面既
crisis合併左cw世界,cw洐生既角色:Jay/BL/SG而家都係主世界
新earth2係stargirl
doom patrol同titans就另一個earth
唔係傳 係真係有不過唔知係prime定e2
似回憶JSA
Speedsters呢啲都真係唔太care佢earth幾
Stargirl season 2劇照個Jay同Flash入面一模一樣我當Speedforce保佢冇入到Earth Prime
就係唔知佢同flash入面係咪同一個Jay
我印象中Flash今季打godspeed army有集講佢同條女喺主世界keystone city住

利申棄咗CW
棄得好coie開始唔好睇
反而Batwoman轉左主角好睇左
Kelly戴頭盔唔遮下粒墨
一開始用果套爛鬼裝, 出現係醫院, 都唔明點解果兩個黑人認唔到佢
《Superman and Lois》裏面的超人都無人認到,日日企係Lois隔離
rachael靚女咗
堆劇柒左先多左膠睇,見到有好多左鳩直接睇新季泰坦

Ryan Choi
好cosplay feel

應該會有cg 加上去變番型仔d掛
Classic suit
Titans ep10 Rachel 返黎靚左好多
the flash頭5集已經係crossover
無咗Oliver之後已經無睇cw劇咁滯 剩係有睇LOT

見今次有MIA可能會睇返
sg s02e09 JSA總部果幕
hourman話 Green Lantern and The Spectre couldn't stop it, 即係copythat + Oliver Queen 都搞唔掂 eclipso
今集終於見齊Donna Troy + Rachel
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞