[CW] Supergirl/Batwoman/s&l/Flash/titans/sg/Lot討論區04 - LIHKG

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
唔記得開新
睇到第8集 今季titans 未見過rachel
好似黎緊出場
琴晚果集出左
仲有Donna
咁raven 算係洗白左定點,無左demon 係身體
有冇睇今季末日巡邏隊? 都唔錯
新班偵探團唔知係新線定開多套劇
titans 班編劇有冇咁憎batman
一係寫到佢成個pedophile咁
一係就寫到成個厭世廢老咁
好地地set佢做mentor咁咪好好睇睇
而家又自殺又盛咁睇到眼都突埋
真,唔講佢係Bruce Wayne 真係以為係個路人甲自殺
講下titans 成班面對啲咩難題 有咩迷惘
搵bruce 出黎做mentor 開解下
想整死jason todd 又想令到bruce 離場
咁咪寫joker 殺左jason 再打到batman 重傷訓醫院
咁titans 幫手睇住gotham 再講crane 出黎搞
唔明點解要寫到batman 咁肉酸
CW既DC劇全部變曬垃圾!!!
我知我無講錯
伏到全部刪左,連明日傳奇都無心機再睇
套套都係第一季好睇 之後就咀炮左膠 隊友鬧交和好再鬧交 下集再loop過 再唔係就某個隊友keep secret男女主好大愛咁包容但到男女主keep secret隊友會屌柒佢
好撚柒悶 編劇咁廢不如執咗佢算
我睇英雄劇都係想睇下打鬥姐 唔係想睇咀炮左膠
真 連LOT 都on99 咁今季

你地係唔係都知觀眾見到你地經常trying to reason someone就會咁谷氣所以先咁寫
今集stargirl eclipso對Beth講個啲野完全係我對Beth呢個角色既評價
副眼鏡又做mvp
但beth個突破位係都要講埋膚色真係有d那個

明明佢s1既經歷都無因為膚色問題而搞到有弱點俾eclipso有位入

btw下集有jay, 唔知會寫佢係earth-2 jay定我地觀眾熟識既earth prime jay呢
應該係eclipso想利用所有野去令Beth懷疑自己但佢冇give in
Beth:我就爛
邊個jay?
Jay Garrick 個jay???
竟然唔係copythat?
傳緊係jay garrick下集有得出
原來Jay入咗Earth-Prime咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞