[CW] Supergirl/Batwoman/s&l/Flash/titans/sg/Lot討論區04 - LIHKG

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
According to sources, Elsass has been dealing with serious personal issues, some of them possibly related to mental health, that the series’ producers became aware of.
佢做得好好又咁靚仔
Stargirl 開始左 有冇評價 其實上季唔係話有jay我應該係 點知出得半集
我覺得stargirl好高汁
第一季ok...第2季d通病又出哂黎 不過final boss 係幾有壓迫感
電影版果個白卡佬呢家求華納唔好炒佢,比佢留低演FLASH
個人無自制能力,都係算吧啦
比人拉果陣話我係N性別人 你堆男警唔可以摸我
醫返晒藥費
快d躝啦
Arrow有一集好似話diggle係假名 stewart先係真名?好似係去俄羅斯幫slade救仔個季
‘Superman & Lois’: Michael Bishop To Play Jonathan Kent In Recasting In CW Series
大仔換演員
https://deadline.com/2022/09/superman-lois-michael-bishop-jonathan-kent-recasting-cw-series-1235109618/
好似都幾靚仔 但睇呢張相似細仔多啲
兩個仔係孖仔,本身其實唔多似

不過新人確實幼嫩些,以前大仔成熟些,可能連劇情走向都會影響。
同埋大仔同女朋友未算大展開,所以感覺好些。

如果係細仔換人,看著新人和Sarah親熱,會好奇怪。
大仔靚仔過細仔咁多
當初預告出黎仲喺到惗呢個auntie邊位 原來係細仔
Stargirl真係好好睇啲打鬥勁出色
八婆仔Cindy個妝靚咗
反而貓女個樣普通咗
唔知點解呢齣好少人討論
香港 外國都係
冇人睇dc
有d擔心今季頭幾集都要阻止starman暴走
可能因為連電視劇宇宙都無正式入

係幾好睇,殺人不拖泥帶水,例如女校長死個下
Courtney 愈睇愈順眼
係條腿有d 短
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞