[CW] Supergirl/Batwoman/s&l/Flash/titans/sg/Lot討論區04 - LIHKG

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
幾時講年尾crossover
今集Flash有啲回勇
雖然都係靠Talk
不過終於講返RF
今集好精彩,好碼talk都唔悶,好合情合理

又解答左今集既eobard既來歷,再加埋有咁多人客串

幾時講年尾crossover
https://screenrant.com/superman-lois-batwoman-magog-arrowverse-crossover-villain/

又傻左,係earth prime漫畫crossover

點解成日搞錯左係劇 仲唔係孟德拉效應
Cecile一開波見到啲emotion同燈俠既色一樣
紅 憤怒
黃 恐懼
藍 希望
真,雖然條time line 已搞唔清楚
但總之有RF 就得。唔好再搞埋啲垃圾奸角,好悶
copythat無見兩年肥咗咁多
會唔會Cecile 做綠燈女?
暫時唔似,燈俠冇得咁樣操控人情緒
今集似tease緊七色光譜
季頭打deathstorm個陣都有提過blackest night,漫畫著名lanterns大事件
仲有Diggle個盒都仲未解釋到底乜撚黎唔係咁就完掛
睇完今集有啲回勇,都幾期待arrowverse點發展
今集連 Ray Palmer 都客串解釋返
睇嚟The Flash S08 終於入正題
好明顯係啦
吹左幾年會做GL,然後依家話都係屋企最緊要
今季FLASH仲有幾多集?
當完左john條綠 綠燈俠唔係講左hbo會開?
個陣finale 最後copythat 執到個天外來盒打開少少show 到綠色發光已經知係想伏線 John Diggle 版green lantern 啦
等左咁耐,揸住個盒客串左幾套劇。 然後今集終於打開到隻GL介子接受佢,但聽到佢大大聲講話I don’t want然後掉撚咗個盒,真係睇到O晒嘴。
不過咁樣就暗示左cw 唔會再開新劇,我睇cw個勢應該摺得。全部劇都cut晒
得番兩集
睇comments d人屌到飛起
Tease左幾年 依家先黎話唔做
正常比我都屌啦但最尾個still force 點解話因為個盒仔而揾到RF 係argus
Ching 好明顯CW 唔搞Arrowverse la . Shut down 左咁多劇
望唔透still force係黑化定想利用rf救iris..btw成隊team flash好似唔記得要救iris
似係wb 高層轉左影響埋cw
但係佢又拍gotham knight咩玩法
ezra miller fired
firm左?
sor
睇嚟唔係即時 可能要等到下年套戲出咗先會
"Now reports have suggested Ezra will be fired from the DC cinematic universe once The Flash is released next year."
Superman & Lois 出了14集,下星期季度大結局。
傳緊下星期S&L又有copythat客串
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞