[CW] Supergirl/Batwoman/s&l/Flash/titans/sg/Lot討論區04 - LIHKG

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
SG 仲未有字幕
shadow thief個look將佢啲缺點表露無遺成龍鼻
Donna 最後幾幕條連身裙真心靚
似自己私伙野
titans今季overall係好過上季
原本期待Red Hood,但點知得個樣
其實titans啲反派真係麻麻地
頭幾集真係做到個feel好好, 但中段晒好多時間講Tim, Starfire姊妹線, 仲要講埋Donna點復活
Red Hood又純粹係比Scarecrow mindfuck左不過點都好過上季
係咪可以睇返
佢真係好靚 真人Conor Leslie
但Donna 話去巴黎睇下Dawn 點,係咪姐係下季無機會見到佢同Dawn 睇Titans 有一半係為睇女架嘛
Donna , Dawn, Rachel 正到
成team都靚仔靚女但係無啦啦有個starfire
Rachel今季好靚可惜出場唔多
今季可以睇下嘅
Rachel 大個女啦嘛 同season 1 隔左4年
開始變大人樣
但都係垃圾

Red hood變咗scarecrow 玩具
Scarecrow 完全無scarecrow feel 連面具都無戴過 成個角色寫得好撚差 不如直接話佢係新角色啦
劇情唔make sense 無撚啦啦可以比scarecrow 復活jason 仲無啦啦收賣曬d差佬
Batman 直頭變埋廢老 玩自殺

呢套野睇左三季 三季都係屌住黎睇
已經估到supergirl之後kara會係supergirl同reporter揀一樣黎做 之後完~
第一季ok..之後都唔掂 bruce成件廢老 搞掂先番gotham仲要當冇事發生
scarecrow個舊面罩好似show過一次
結局開頭佢行出黎戴住個防毒面罩, 有mix左少少scarecrow嘅元素
不過轉個頭又死翻入batcave到唔知做乜鳩
lex真係死唔斷氣
果套盔甲其實一出已經估到

最後都係要LEX 埋尾
我都想最後一集起碼可以見返佢,雖然都知可能性唔大
至於Winn同埋James 應該都會回歸。
究竟佢點樣入去?
好撚煩 見到佢個樣就唔想睇
同隔離Damien同Tobias一樣都係死唔撚斷氣煩膠反派
阿叻出現嘅頻率真係好密
連lot都有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞