出surface pro8無人講既?

516 回覆
44 Like 112 Dislike
自從轉用pro,就被逼要用edge

pro is rubbish, but edge is great
有 起碼冇再斷
咁我都買粒先 你用緊邊隻?
我好彩都未發生過
呢個就係iPhone keep住咁賣得既重點
iPhone 係真係好穩定
我部舊機爆到入面啲零件睇到哂
都仲用到
仲要順
唔閹點令你用windows
應該google同ms都要好似咁閹咁啲功能等自家os多啲吸引力
用緊sp6
暫時冇咩問題, 但係果陣係買美亞水貨
可唔可以係香港trade in?
個keyboard又有冇得trade?
surface pro 仲有個問題係
電池到20%以下明顯feel到lag左
因為windows default 低於20% 電,自動switch去最慳電模式,降低效能
我手動轉番唔係慳電模式都係會lag
解決唔到
surface laptop go 8gb ram/256gb ssd $6288幾吸引
帶返學一流
不過我買機年代只有surface pro 5,依家唔用touch screen機
屌你老母,香港成2022年初先賣街
用緊pro7, 8 真係吸引
但m2 點解死都要用2230... 好難搵
同apple真係差幾皮人哋多國同步發售
sp8係咪用唔到舊keyboard
用過surface 3 (未代atom) 同 core m5 嘅x1 tablet
一chur 粒u 就食咗豬油咁,廢到喊,確定自己好有愛先好買
乜野 chipset shortage
連三星都出貨慢到嘔對 ms 更加無期望
重用緊surface pro 3 路過

一開chrome 部野熱到可以煎蛋, 風扇又勁嘈
我都有部surface3,買過第一代go覺得已經好有進步,之後想轉go2嘅時候覺得上m3要上埋LTE太貴換咗vaio部s11
如果你要chur粒u證明你唔係佢嘅目標顧客

利申仲有部17吋gaming做desktop replacement
唔知香港有無得買
pro都要2022呢部應該都係
粒i3 係core m3 rebrand黎...
我係netis 用左五年了 之前電腦又係WiFi有事
surface neo無左真係可惜
個touchpad喺windows界係top嘅,同design真是靚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞