出surface pro8無人講既?

516 回覆
44 Like 112 Dislike
其實仲用surface 3 嚟睇依加新產品
真係覺得無問題?
但我鍾意pro 7咁1個USB+1個USB-C。
講真得好少野係用USB-C。
但係可以usb-c叉電 + usb-c display output.......
無usb-a 真係唯一缺點
我只係想玩下2k fifa 呢d
Macbook m1識飛都無用......
轉用Edge 啦
因為cpu自動降頻無得set
呢個都真 個陣pro7/ pro x 都有考慮呢樣野

始終常用既port都係usb A 唔係C
BTW 係咪仲有keep 3.5mm
反而係想講部surface 3 pro 重正常用到好開心

文書機輕薄,冇得輸

係熱啲囉
人地係因為原廠保要上大陸先要出去比街整比人呃呀咪撚段章取義啦
2 x USB-C® with USB 4.0/Thunderbolt™ 4
3.5mm headphone jack
1 x Surface Connect port
Surface Type Cover port
有D興趣
我部book1到依家仲未壞
仲諗住消費券入
唔係上門收壞機 再送翻新機俾佢?

MS 之後send 去中國定非洲整又會關佢事。。。
其實唔係換返新機俾你
係換一部 翻新機 俾你
即係二手機
我咪寫翻新機

當然有人會介意二手啦, so far 我收過三部翻新機 外觀都靚仔

同埋7+/8 依家可以換SSD 壞機+換機都keep 到data

不過一定要買三年保
我都未壞 幾好用
我部book 1仲健在
換過電,粗用其實都可以

佢而家轉laptop studio應該都係想解決舊電發漲會頂起個mon 的死症
要外置hhd 咁大把選擇。
用m2 我唔洗拎多樣野出街放便好多
而家部7 成日要拎住個external 出街好唔方便

Amazon 大部份都係128gb /小量512.
我search 到dell 好似有1tb差唔多2000銀。
點解唔出大路m2喎
唔係 係佢入面嗰個係2230 拆出嚟裝入去
神奇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞