出surface pro8無人講既?

516 回覆
44 Like 112 Dislike
surface 係冇乜性價比可言

不過姐係book 皮已收
應該唔係os 係真係行windows喎
windows phone 就係行os
其實佢唔係平板電腦

surface就係電腦,行windows
OK OK 未用過唔識 同埋一直唔會留意
Win11 有咩特別?
垃圾都講
想換走部surface laptop2 了 但無穿無爛
點解個個都覺得好用
呢個價位
除左輕薄 我覺得無咩優點
好後悔買左 d電用得好快
利申:surface pro 7 用家
輕薄咪就係佢優點
有邊部機可以做到咁portable同埋咁slim
同埋手寫體驗咁好

你有無用開onenote?
重出左部 sp7+ 喎
好似淨係升左cpu, 其他跟上代, 出來做乜9?
請問有冇講surface go 3 有LTE/5g 版本?

謝謝巴絲
7+ 上年商用已出 無賣consumer channel
點解我覺得iPad支筆好用d
買surface就係要輕姐唔係做乜買佢

咁輕就要有代價,電池自然細

如果要電用得耐,自然又會重
但唔用12代u既
大更新喎
其實電腦做到你要做既野咪夠

唔通好似M1 咁日日話剪片有幾勁...

公司機係Pro 7
省電都唔係省好多 都係倒水咁
兩三個鐘差唔多見底
係呀你啲小眾最完美 繼續滯銷啦垃圾surface pro
有就行powercfg /batteryreport 睇下舊電full capcity 係咪低左好多

有保就係就搵CS睇下有無得換機

FYI 我果部
DESIGN CAPACITY 43,200 mWh
FULL CHARGE CAPACITY 39,150 mWh
CYCLE COUNT 185
手寫用iPad就冇得輸
相反平時用Keyboard打notes先要用onenote
你分別用16:9/3:2開下個word咪知邊樣好啲
一係你就有錢到唔使返工 一係就冇返過工
cls三樣野都好正
如果講用Onenote
iPad都得啦
iPad有Apple pen又可以買Logitech鍵盤 都好好用
咁唔係淨係用onenote架嘛

都係嗰句,surface同ipad pro兩部機互相取代唔到對方
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞