出surface pro8無人講既?

516 回覆
44 Like 112 Dislike
想買surface go,唔知go3開賣,go2 m3有冇減價
啱啱用咗1年無耐,仲好順,依家90%電開慳電mode喺街外連續做文書4個鐘唔係問題,加埋睇片就少少勉強(可能我輕度使用仲未倒得好勁
性能以依個價錢就唔算勁㗎喇,剪片執相表現普通,個touch screen亦唔算話有佢會方便咗。但3:2 mon同超好打keyboard令佢成為一流文書機,當初亦因為咁先揀佢

不過ms啲qc真係好講彩數,事關當初我同個fd一齊買laptop 3,同款同spec,佢嗰部依家成日無啦啦黑mon,又lag,但我嗰部乜事都冇
而家sp4都唔知值幾錢想換機
佢上嚟收機前backup先,冇方法
而家可以拆ssd
Go1 用家,部機開始lag。

想換機,但見Go3沒乜新野update, 1516 想買pro8,但又驚用慣Go ,會覺得pro 太重。
Go係咪輕?
同ipad 差唔多重
surface studio laptop其實好似抵玩過pro 8。

本身最Basic款差500usd。

但係pro 8買埋keyboard,姐係差350-400usd左右。pro 8最basic model得8gb ram,studio有16gb ram同埋gpu又再勁多小小。

計計埋埋真正差價其實只係2k港紙
544g重
go 2上go3先無update
go上應該有feel 4415y真係好慢

laptop studio段片
諗住佢合埋個mon
隻手freeze幾秒然後突然反出嚟
加埋個配樂
睇到打冷震
唔係
我係由兩部 surface pro 轉去 laptop
個人選擇,因為我係車用電腦多
pro 係大脾承托力唔好
你用慣左 surface 就唔會轉架啦,個火牛我都堆左幾個去到邊都有,同埋 laptop 造工好靚
我啲 surface pro 轉晒做 desktop 機係屋企駁 Mon 用
有冇熄 hello 個人面辯識
熄左佢多 25% 電
真?
仲用緊pro 4, 啲電倒水,最近壞埋個touch mon, 要熄左touch 先正常用到
部3爆埋咪又用緊當desktop
其實係冇得揀
full windows
輕 薄
唔要反mon機(結構唔夠強,易爛)
平 (有d牌子出嘅 window tablet成萬蚊部而且冇平價版,surface 最平3-4k有一部算係咁)

咁得surface揀
倒水電嘅問題帶尿袋已經可以解決
其實真係唔知除咗CPU 外
go2 同 go3 有咩分別

想出go __ LTE 版本
諗緊2定3好
其實幾時出
香港官網話2022
us官網話10月
Us就十月 香港應該出年
呢個真 我無用hello
通常90hz先到120,點知玩串左個party,正。
真係估你唔到咁進取谷window11
睇us官網 部laptop studio i7 based model又幾抵買 圍翻先萬6 如果第一水promo送埋筆就正
如果係12代intel就正
有大小核同 tune過啱win11
我就諗緊好無p版 慳返買支筆
以前讀書用surface pro4覺得好方便
輕薄,有筆方便jot notes,搭車可以拎出黎睇notes睇片
用佢同高階laptop/ ipad比較既人應該就唔係佢既target customer

不過買2個type cover都係過保無耐就壞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞