出surface pro8無人講既?

516 回覆
44 Like 112 Dislike
而家部surface pro5 wifi又死藍牙又死 電倒水咁 希望黎緊冇咁嘅問題
咁撚貴
5代都應該成4年
5代都應該成4年
開幾個edge 睇下youtube咁
熱到辣手 竟然咁都未壞
2 update得太少 黎緊3應該會換
啱 用咗3年半 charger換咗3個
好睇你要咩,要tablet = iPad, 要laptop+有touch功能=SP。
兩者都做唔到對手。
我試過sp 真當2in1咁用,結果係搵自己黎搞,sp tablets function = rubbish.
我個人返到屋企都唔洗再用文書功能,所以我要tablet > laptop
pro 6 一出用到依家仲好好用冇病痛
遲下升埋win11冇事應該要還神
其實我覺得嗰外型幾好
我之前讀u部pro 4係咪可以trade in
但screen flicker左
ching有料 一日讀master
Pro 4用家表示好吸引
charger壞保養包唔包?
good morning~~good morning~~good morning~~
我明白,我兩部都有

其實係互補不足
lm
用surface既心得係 如非必要都唔好update
一年內包
佢會上門收個舊 之後寄新俾你
粒pentium 6500y = 8100y改名, 粒i3 10100y = 8200y改名
其實效能差唔多, 只係clock差少少
btw 官網fake, 粒i3係2c4t
我之前都係兩部都有,不過sp7成日封塵賣左。
好睇拎黎for咩purpose。iPad無multi window 永遠都唔係laptop。如果佢iPad OS 變mac os就好了
go 3 有無人買
咁幾好喎 我extend左三年保
真心Surface啲保養一定係最抵買
啲嘢成日壞
有三年保?真心唔知 你起官網買?
講真 apple出嘅話一定買
問題係佢唔會出
因為要賺mac book同埋ipad兩邊錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞