出surface pro8無人講既?

516 回覆
44 Like 112 Dislike
香港2022先有

買surface 一定要香港買喇 一定要保養
舊機當tablet用
香港個保養,有等於冇
已經有iPad pro
起碼有得換機
同埋真係要定期backup
點解咁講,咁如果想買去邊度買好 
個保養真係垃圾,同dyson有得fight
btw 用緊surface pro 既朋友仔
個wifi會唔會有時好易斷
有無處理方法

我個部係 有時wifi連左但用唔到
其他所有野都用到
所以應該係機問題
隔一陣就會自己好返
go3 其實真係好portable

學生我覺得go3最岩用
又上得下網 又jot得notes 又細部

終於有i3就算好喇
好耐之前已經諗如果手提電腦有得touch mon
咁玩槍game咪屈哂機
保養基本上 係有理無理 換翻新機
所以入面啲資料會無哂 如果無backup既話
邊度講香港2022先有?
有duo2?
有,不過貴到唔會有人買

巨硬其實係咪傻咗,好似亂升d科技樹咁
https://lih.kg/2709749
頂,香港真係垃圾喎,明明我記得7都差一個月左右
其實duo 2 係電子書既未來

普通電子書始終做唔到一樣野
就係書既感覺 而duo2就真係可以比人好似本野咁揸住睇
同埋全線product 120hz
Microsoft不思進取
Pro4個 design出到上pro8先肯改款
仲要啲 hardware先啱啱跟得上16年 iPad Pro
又唔好成日拎ipad pro比,其實真係兩樣野嚟
用緊go 唔搵風扇吹住熱到就黎爆炸
想佢改呢樣多d
乖乖地買pro
我兩家都用過
iPad生產力唔得我都可以日日攞黎睇 YouTube
Surface係真正平板 laptop兩邊都做得唔好
go本身就正,但以前cpu唧牙膏,今代終於拼埋最後一塊拼圖
加埋windows 11可以用andriod app,ff吓之後會幾爽都死
利申:手持surface laptop 3 + surface go 2,已豪賭未來落windows 11
反觀iphone
今年出個部係12定13?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞