出surface pro8無人講既?

516 回覆
44 Like 112 Dislike
Laptop Studio係咪都係下年先有行貨
有冇人知Laptop studio香港幾時開賣
今日出,睇外國啲片打飛機算
香港有無得有保養地偷步入手pro8
Surface pro x 點update 上11?
得msg 話eligible 但冇install button
原來終國12號賣街
香港=狗
Pro 4真係食電到仆街..
唔知pro 8 舊電耐唔耐用想買
MS分裂國家
邊到有寫
部laptop studio好似幾好J,有個touch screen執相剪片都應該方便好多,
如果個價同隔離14' mbp差唔多咁可能轉surface

原來預售
不過香港都係無
色唔夠準喎…
多謝巴打,同mbp都差3%
睇埋嚟緊apple發佈會先
所以我揀番你最開頭個source嚟做比較
個個網自己做test都可能有唔同結果
99.3%同78.3%都差好多
color gamut 呢啲當然越多越好…
係嘅,但如果相差唔大嘅話佢有touch screen同筆,
執skintone之類都可以方便啲啲

不過都係睇吓嚟緊呢兩部出嚟咩料先
而且唔知MS嘢會唔會易壞
留意返上面兩張係講緊m1 macbook pro
notebookcheck 嘅 surface laptop studio 嘅review 未出…
btw
唔知香港幾時有貨…
but only North America will receive it before 'early 2022'

連訂都唔知幾時可以…
同類conceptd 7 ezel 又唔見有貨…
我知呀,都係用同source嘅reviews做比較穩陣啲
不過見到佢得2個type c port,同埋差唔多成1.8kg重就有啲嚇親
買過surface pro 4,兩三年過保養期就分別壞keyboard及螢幕,維修貴過買新機
surface go 3幾時先有價?
1.8kg正常
佢用gaming laptop定位既高watt cpu
自然d散熱個d會重d
我都等緊
百老匯網有價!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞