出surface pro8無人講既?

516 回覆
44 Like 112 Dislike
普通使用都熱?
Surface好易壞, 不了
真 之前個粒都唔知乜u嚟
今年正正經經有i3用

同埋你地係咪都用緊chrome?
我想講edge依加都好好用

https://www.youtube.com/watch?v=EtUVfRDUM9U&t=4s&ab_channel=PAPAYA%E9%9B%BB%E8%85%A6%E6%95%99%E5%AE%A4

我睇完呢條片之後就轉左會了
幾屈機 但價錢真係飛上去啦肯定
上年為左個窄邊moon 買左lenovo 嗰部
爛老母都買,做乜咁睇唔開
講咗 真係兩樣嘢嚟
揀左好耐 真係為個窄邊moon only
其實都正常 同以往surface book差唔多
Intel Core i5, 16GB RAM, 128GB Storage, Iris Xe $1,599.99
Intel Core i5, 16GB RAM, 512GB Storage, Iris Xe $1,799.99
用呢兩個規格根本就嘥曬部機

下面先係真正價格
Intel Core i7, 16GB RAM, 512GB Storage, NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti $2,099.99
Intel Core i7, 32GB RAM, 1TB Storage, NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti $2,699.99
Intel Core i7, 32GB RAM, 2TB Storage, NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti $3,099.99
一開頭有諗pro x 但太多差評 同埋睇完review覺得都係pro 算
呢個spec完全係一部gamer laptop

3050ti 仲勁過我屋企部pc 屌
部laptop studio好吸引 但側邊睇好似幾厚下 同埋實貴到仆街
pro x 個定位都唔知做乜
window arm = 垃圾
仲要win 11 可以用android (聲稱)
我都有過sp7 and ipad pro。最後賣左sp7,因為我都好少要用pc
睇彩數
3050ti 一萬有找嘅
不過其他位一定係垃圾
例如 mon, cpu
但佢底個層散熱應該做得唔錯
雖然係真係厚
睇下spec幾重
i mean laptop
pro x 算係pioneer
試一試window arm 咩料
有pro 8 邊個仲會買x
不過講真 sp7支筆 同ipad 真係無得比
係使用體驗上surface pen 好太多
但係軟件上就ipad好d(純粹比較用筆)
一早出窄邊咪好囉 靚咁多
今晚讀master
surface go 3岩岩好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞