[10月新番] 86-不存在的戰區-(下半)

1001 回覆
49 Like 0 Dislike
我鐘意佢動畫ed頭嗰part
即係咩おやすみ嗰到開始
頭幾下結他聲好似? 好撚正
之後嗌嗰到麻麻

Avid都正 但要配劇情入好啲
反而hands up to the sky聽到想跳舞
第一季啲地方
問名條橋定天台
レイナ間房
上網睇人話咩終於唔係聽歌送動畫
AZ GC
Re:talker
avid到依家都會loop幾粒鐘
因為班友唔似人(雖然佢地有戰鬥嘅理由,但有常識嘅人都會認同細路唔應該上去打仲打到咁狼死),又唔埋堆,對班本身出生入死咗好耐嘅軍人嚟講係異物一樣嘅存在

如果86唔做敢死隊,即係自己人做返,我覺得會仲睇唔起班86
白皮豬應該俾人滅埋國?

如果抗拒童兵,點會要佢地參加自殺任務,仲要冇半點同情,好似想佢地快啲死咁
如果講唔似軍人所以被杯葛我仲唔明,劇入面既86表現又唔好戰又唔凶殘,殺既都係機械(幫重傷者解脫好正常唔計),仲要前兩集四出撲火救人,究竟憎緊乜
唔一定係憎,86佢地只係一個情緒宣洩
好似個妹憎辛話佢殺死哥哥一樣,但明知唔係咁
班軍人見得86 係咁殘酷嘅戰鬥入面活到而家,但佢地自己友死咁多,就話佢地係帶走其他人嘅死神,覺得佢地係異類
大家需要一個令自己接受嘅藉口姐
佢地夠知無86 佢地輸撚岩
但寧願扮睇唔到怪86, 咁個心有得宣洩
好似美國選舉夠咩撚衰野都推哂去侵侵到,講到trump 一文不值咁
anyone but trump
都係一種搵藉口令自己接受然後個心好過d 咁
400公里射程

初速8000m/s咪23馬赫,仲快過殺老師

粒野勁過依家啲高超音速飛彈幾倍喎
點解上面會有人睇唔明
共和國有85個區係俾鐵幕圍住,俾白豬住,而86區就係鐵幕外嘅地方,即係有色人種平時生活同打仗嘅地方
上集軍團只係攻破鐵幕,跟住女主就叫班86入鐵幕裡面守,今集就係85區入面守緊,最後見到女主屋企都俾人打爆埋
所以咪爆到核彈咁
F=ma
個加速度咁 自然勁
但粒projectile點頂到高速加熱而唔蒸發就係bugs
仲要800mm 彈頭
俾上集戰鬥回榨乾晒?
下星期要睇多次上一集回味下
好好睇

10月最強
86全部出返晒黎嗰下真係
今集文戲勁到痴撚咗線
今鋪真係唔知要寫幾長感想,好多圖值得cap出嚟講
改編改到咁撚樣,邊有得輸
A-1啪左幾多藥呀究竟
suborbital trajectory得唔得🤔
同埋睇返icbm彈頭reentry都mach 20, 我諗頂到咁熱唔算bug?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞