[10月新番] 86-不存在的戰區-(下半)

1001 回覆
49 Like 0 Dislike
咁快死咗 仲有聯邦啲人完全唔明白辛
明明做undertaker 佢嘅心情一定唔好受
一集轉眼就完 又要等7日好辛苦
睇到差啲同女朋友分手 佢話要幫辛爺含撚拯救佢
死得太快
左邊個個應該尾幾集先會見到佢
依套好唔好睇?
遲d再追
86世界觀有導彈的, 第一季先用過黎救主角

另外第一季嗰個係要塞炮嘅超長距離炮擊
第一季必睇
唔好睇, 唔好追.
粒菇唔係吉祥物既咩?
唉 去到邊都係地獄
齊亞德好似冇乜邊個技術好咁
d機又笨重 比軍團嘅人海式掃射真係等死
反而齊亞德身為新帝國
點解冇會舊帝國嗰個穿雲炮?
如果整到應該冇咁慘
越特殊越難明
而且辛仲特別少同人交流
首ED雖然話係寫比女主
但我覺得係慘叫
而且係軍團嘅
1. 聯邦嘅機體考慮嘅係泛用性
即係唔需要高技術都開到

而女武神嗰種機體只有極少數人可以精通到 如果聯邦係咁樣設計嘅話根本填唔滿戰線

2. 電磁加速型係軍團自己研發出嚟㗎
而且原本嘅軍團開發者都變咗牧羊人
屌你老母
cool得滯畀人感覺好高傲懶係嘢咁
如果喺現實入面都係會畀人排擠
吉祥物粒菇一早自己食咗
男主粒菇之後食咗
尤金一堆菇未食
估到佢會死
估唔到一秒就死左
小說入面唔止一次提到共和國既機 姐係上季主角揸果部破壞神係垃圾設計黎
聯邦班人第一次見到果陣都好驚訝點解會有d 咁撚垃圾既機
基本上共和國唯一一樣有用既科技就係同步知覺果舊野,其他都係好落後

你話好笨重果部佢設計上係高火力高防,雖然防好似無乜用
上季86打軍團果陣係每隻都要兜去弱點位先射得入 因為破壞神碌炮口徑太細
但好笨重果部就唔洗 好似係

主角新機我記得好似係話 本身聯盟都想開發高機動型機體但無人揸得掂
之後咁岩收留左86 係辛部破壞神上面搵到佢既戰鬥記錄數據先整到出黎 雖然最後都係得86先武得掂部野
小說入面初頭用新機果陣成日都有寫到話部野好過破壞神好撚多
勁好多,但裝甲都係廢,因為要提高機動性
維生系統個啲好好撚多 但對聯邦嘅軍人黎講只係高級棺材
薄甲 速度太快控唔到 唔係對面射死就控唔到咁死
要去到辛呢啲揸慣哂先要得物有所用
高防都好似乜冇意義
睇今集都係俾軍團一炮射爆
唔係一炮 係複數戰車型嘅集中火力攻擊 +長距離炮兵型轟炸

果時尤金嘅部隊比數量多於佢地嘅軍團主力攻擊
亦都冇空閒嘅支援炮擊比佢地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞