鍾培生固然唔係勁,但林作真係打得好撚消極,唔似男人

348 回覆
186 Like 1228 Dislike
佢上台打8分鐘打一秒有2083 HKD落袋
跑幾步多一皮 攬陪生一下又多幾千
投降?你咪玩啦
終生兩球嘢過咗俾小丑未?
其實都係睇你用咩角度去決定你點睇林作既行為
你企喺鍾培生既角度 會講 屌 你個死乸型 唔係攬就係走 想唔想打㗎 背後諗法係 搞到我ko唔到你啦 型唔到啦 支持鍾培生既人同理
企喺林作同佢支持者既角度 就會講 今次個戰術幾成功 又冇比人ko又落到人面 背後諗既係 林作係要咁先唔比人ko 咁就梗係咁做 比人ko幾柒啊
當然 更多人會企喺食花生既角度 如果你覺得林作行為唔尊重 消極 或者有負面諗法 其實係因為你為左自己想睇場好睇既拳賽咋
但係林作既角度 根本唔care個拳賽觀賞性 淨係唔想比人ko 咁點解唔用個戰術
算啦 因為連登仔似林生 所以好撐佢
同我即刻番poly,poly根本係城堡/要塞黎。
我都覺 只能講大部分連登仔proud of being beta creature
鍾狗又有撚練?

話咩學師3年KO過2條友,又唔打飛機半年,結果腹肌都無舊,成身鬆拋拋

屌你仲要拳拳無力,仲衰過爛仔交

其實就2個都係小丑
不過一個就係食腦,執行力又高嘅小丑
另一個就係弱智得把口結果比人笑到臉黃嘅垃圾
連登同出邊兩個世界
2條爛臉傻閪ac 自問自答
記得換ac 呀,一陣俾人發現就唔好啦
無用架,而家香港勇果班比人拉的拉,走的走,無人知咩叫尊嚴,

好記得陶傑講過,係英國坤士同日本武士有種dignity 同honour,係中國人無,中國人只有果種
劣根性著數拎盡、走精面的特質。但估唔到連登仔竟然追捧呢種特質。真係失望
連登仔真係好中意自己懶醒諗埋d陰謀論
你地:總之你唔同意我立場就一定係對家派嚟嘅,我唔理,你係5毛你係pr你係警察,你一定係換ac笑死, typical child燈
培根啲lin毛的確係生得幾似男人嘅
收皮啦撚樣叫樣叫尊重比賽文化
硬碰硬打唔贏搵個方法輸少啲,plan好戰術,有到啱自己嘅位就入,仲有體育精神過你個種三歲真男人打交係唔係都衝左先

我住緊外國睇唔撚明你啲比賽文化
業餘都算唔上嘅比賽你噓佢表現係你on9

你如果你唔係pr,你就係個無體育精神嘅on9
無錯。
呢位巴打識d野,肯定有喺外國浸過人地d alpha文化唔似呢班beta愚民支持埋d走精面行為
你同呢班連登仔講尊嚴,佢地仲會笑鳩住咁問你有咩著數先?

同呢班撚樣做生意就慘,比批次貨你仲大大聲問又無犯法有咩問題

希望連登係小眾,唔係香港真係玩完
係咁typical child 登咁你買咁撚多ac 托柒呀
鍾狗好鍾意扮外國架
人哋去打+用普通戰術叫唔講honour,唔通連登啲毒撚日日有口話人先叫講honour?
依家屈埋買AC再過半年又睇你地班友會屈乜
自己搭個雞棚仲要贏得咁柒好意思叫自己alpha male
冇穿冇爛,咁就有二百萬落袋,叻仔
鍾生咁就冇咗二百萬,真係唔係真。男人
打到鍾培生幾拳,真係算係咁
呢D鳩野講體育精神?
真呀
啲拳手又格檔又護頭又閃避成隻 pussy 咁有咩好睇
企定定輪流食一拳唔準擋唔準避先係家嘛
真男人就硬食 其他嗰啲全部都抵比人睇唔起
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞