鍾培生固然唔係勁,但林作真係打得好撚消極,唔似男人

348 回覆
186 Like 1228 Dislike
佢只係想做一個唔要面齋收錢嘅小丑,pussy咪pussy囉
on9, 現代社會靠食腦,唔通同佢搏拳?
林生防守其實好廢 鍾生jab中林作好多拳 不過係無力咁解 鍾生既力應該細過大部份女人 應該街市大媽都打撚死佢
個朵臭晒呢
除左你條柒頭,全世界都當林作係英雄 點樣唔男人
渣ga
原來錢緊要過體育精神
兩邊經驗又唔對等
憑咩話佢消極先
你估咩真比賽咩
我己練幾年,搵新手黎打叫有睇頭 on99
如果講pussy既話 鍾生更似pussy 打人好似幫人R荔枝咁細力
林生明知唔夠打都上擂台比人當沙包 我就未見過pussy會上去比人當沙包 仲有你估攬人咁易 唔食人地兩拳攬鬼倒人

Btw 鍾生比林生教練團體串隻抽果陣唔敢應戰 知要做沙包 所以唔敢打 呢啲就正宗pussy 相反林生明知做沙包都上 係值得表揚下
依家連登變到藍絲谷咁撚樣
你一開始個底都唔公平啦,拎水候通同你打,你唔好走佬呀
其實消極比賽判輸係外國仲慘過KO 連登仔搞乜撚 係咪無睇開boxing
終生不嬲唔係靠死力打
係靠投胎力
戰略無錯又點撚樣消極?
係大陸定台灣讀書? 中文差成咁
OP對外國嘅理解係咪得嗰啲睇完波撩架打嘅自稱alpha male

注:學op話齋,唔好反a即b,我笑鳩op唔代表支持林作
我頂爛市40萬就得
唔緊要,明顯佢個傻仔係買飛入場睇,想睇返票價咋
新手黎講真心交足貨
正常人玩開運動,俾埋個專業教練教,一定打得好過林作,唔會一味守,新仔都有等級之分
兵者詭道也 兵不厭詐
實則虛之 虛則實之
林事前放風當鍾狗咁撚
成件事充滿智謀
咁都ko唔到,其實無咩料到
咁你上場証明你句野 lo
呢個真呀 玩開運動 有番咁上下體力 半年可以集中操技術力量同可以操密啲 冇做開運動既底 一星期操倒三日有質量己經偷笑 林作新手黎講 應該算最低級果啲 但鍾生咁都ko唔倒 真係點見人
有咩戰略錯誤
企到4 round只係輸幾分
無比人ko
仲要無穿無爛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞