鍾培生固然唔係勁,但林作真係打得好撚消極,唔似男人

348 回覆
186 Like 1228 Dislike
走走走攬攬攬鎖鎖鎖,4回合入面正面閃避+打拳嘅時間我諗30秒都無 消極比賽為求1m,真係一個男人應有嘅火都無
作哥行行企企半個鐘唔使就執一百萬 使撚理你條柒頭講咩
佢打得積極應該R2就俾人KO咗

連燈仔剩係識得匿冷氣房鳩UP
又係你地呢個組合 ac都唔換 慳水慳力

Btw 鍾生 唔好話連登仔恰你 你不如搞多場比賽 連登派個代表同你打 你打贏既 連登仔一齊吹奏你又點話
所以我咪無話佢戰略錯誤,單純話佢好撚pussy唔似男人姐,公然俾人侮辱都唔敢趁呢個機會還拖打柒對方,上到台都走,咁抵比人睇唔起啦
乜撚野組合?屌林作打得柒成個女人咁就等於撐鍾共-.-? 又係d非黑即白,非黃即藍,非mirror即TVB嘅二元對立撚
有咩問題,咁就屈條傻仔200萬
講真真係打到冇睇頭,響外國一定俾人噓,話之你係為錢食腦定點
支持鍾培生同林作師傅打場
示範下俾我地睇點樣打得似個男人
Logic reversed 🔁 唔係話要做到總統先可以屌做得唔好嘅總統,更何況我本身就支拎aggro style,不嬲就認為現實遇到不公就要即出聲/做野,唔明睇唔起passive撚有乜問題...
要打個教練 又唔好咁mean 打個連登代表就夠

大家一齊用鍾生pr既post 推到鍾生出黎打多場
問題係嗰個練咗3年嘅人根本唔勁呢林作無必要一開波就當咗鍾共係高牆,

我唔覺得時間=問題,因為培根根本唔係拳王 但香港人依家唔明,仲要proud of 林作being coward
支持*
只要做對手期望嘅相反就係贏
咁能似miss li果d topic template
只係你睇唔起,反而大部份人覺得佢聰明,笑鳩鐘培根嘅人仲多
100姐,林作冇應承被KO要-30w
外賣仔戰術無問題
但前題係佢事前講到咁撚勁
但就背住走果下柒
係背住走喎

錢你可以話佢袋左
但張致恆都打得比佢有骨氣就算佢比人打低左一次

講真袋左一球仲要比錢睇比賽你咁打法
根本當埋班觀眾同支持佢既人係白癡

事前我都知林作得個吹
但估唔到連渣男既骨氣都比佢好
其實林作打贏有冇錢收

如果贏輸都有錢
點解唔打贏佢?

你話輸先有錢我就理解
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞