鍾培生固然唔係勁,但林作真係打得好撚消極,唔似男人

348 回覆
186 Like 1228 Dislike
唔講以為你有冇夾一球比佢
理閪你

唔知似唔似
正一傻鳩
本來都廢事屌鳩你
無啦啦整個表情做咩鳩
死撚開啦
知唔知點解支持林作係多數 因為期望嘅問題比賽前鐘講到自己幾勁幾勁 又係一回ko如何如何….觀眾認為林作又沒操開去到最後就算林唔比人ko都會比人打到隻狗咁
點知結果係鐘最後打到爆曬軚自己甘隻狗咁
鐘贏得肉酸本身又多柒野林作又輸得唔太衰
所以最後咁嘅結果羅
非常正確
如果鐘打得好好睇睇 有業餘水準你估人會唔會屌林作垃圾丫?一定會
做幾分鐘pussy袋多一百萬, 有幾多個人會唔制?
同個amateur 打又幾man 嘅
終共好消極

四個回合都KO唔到作仔呢條On9仔

無錯 林每一步都逆鍾嘅意
鍾搭個棚出嚟想扮pro boxer做大英雄
林作就反其道而行 玩爛場比賽
膠化件事 令到原本係鍾掟錢搵林上台俾佢玩
而家就係林上台玩返鍾轉頭 錢又照袋晒
加埋成功減低賽事觀賞性
鍾係拎場比賽當係商品咁賣錢
而林成功令到鍾賣咗件爛貨俾啲客
成件事真係智如潮湧
D人係撚咁幫林作搵藉口,吹到鍾共係一副跨唔過嘅高牆咁,我心諗鍾共幾時變咗拳王打得柒就係打得柒㗎啦,邊有得咁樣夾硬平凡,擺明半年時間都冇諗過威番次啦,半年時間淨係諗點樣縮點樣做小丑,吹撚到level 1打level 99咁,最多咪level 1打level 10 level 1個個連練下變level 7-8都唔肯
一齊笑鍾生
扮女人都係戰術之一
等鍾生出場都已經佔左10分鐘
依家呢個年代真係無人再講honor
佢唔敢啦
N本一拳打爆佢
但係林作無無敵風火輪呢柒撚到 成場攬同走 又話有秘密武器
嗰10拳連環拳算唔算
有秘密武器都唔敢用,轉頭搵mmc 幫手打官司咩
比個面鍾生啦,轉頭打傷鍾生倒賠就大鑊,點會認真駁拳,收100萬等培根拎面咪算。
真,可能外國住過幾年習慣咗人地尊重比賽嘅文化,
完全睇唔慣林作今次嘅行為,
理撚得你班非黑即白兒登仔點樣屈pr,
得香港人buy呢種野,
正常真係放眼落邊個地方都實噓爆林作
吹 -.-??????????
實係好驚,嚇撚死我,比連登仔用把臭口屌一屌,真係好撚痛 -.-
NYU 點睇? Silicon Valley 點睇? 睇唔慣港人支持淆底打法唔得?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞