鍾培生固然唔係勁,但林作真係打得好撚消極,唔似男人

348 回覆
186 Like 1228 Dislike
似個男人有咩用?
林作要既就係剝鐘共棚牙唔俾佢ko到
事實就係鐘共誇下海口話ko唔到爛佢輸,佢又真係ko唔到喎
100萬袋袋平安又令到鐘共食言仲唔夠咩
行行企企有一球
你係未ON9?
ok
執執啲火星文先-.-
w你老母
林作如果目標係袋兩球 已贏
鐘共如果目標係要威 已輸
真,我就係想表達呢樣野,d人唔記得咗,林作其實都有事前有係TVB講過話:我有祕密武器可以一回合KO鍾培生。但d人只記得鍾共講過兩回合KO林作,只因為鍾共之後再加碼
大把人讚佢醒目 撚左鐘培根一獲wor
Exactly, 就係話緊佢好肉酸,人地話點都會比1m出場費佢,又無話輸咗唔比,但佢好似單純係aim at唔比人KO,完全無諗過要贏,緊係贏+拎錢最型,點解8成香港人會覺得拖4局拎錢叫好威?
無用,咁咪會全港人越嚟越廢囉,因為個個都覺得淆底無問題
咁一開始點解要挑機
因為冇人上心 係人都知林作9up
一個可以上節目比七師傅打既人 你覺得觀眾會認真角度睇佢講既野咩?
佢本身定位係小丑 up乜都比人當9up 打輸都冇人意外
反而鐘培根呢d認真撚唔衰得 吹到大一大做唔到就柒好多
比你咪又係咁打,講經咩
邊到火星文?
唔覺得咁樣叫撚狗,
攬人攬到場比賽好撚冇癮,R1R2直頭有人屌佢:準備咗半年係到跑跑跑攬攬攬,唔想打唔好撚曬鳩人時間啦。

唔明點解有人讚,台上都唔be a man等幾時?贏又唔係無錢,佢依家打到好似輸先有錢咁
男人就一定要拳拳到肉 你一拳我一拳咁
咁係咪用腦搵錢就唔係男人林作食腦搵到100萬你理得人地消唔消極有冇人出100萬同你打先?
咁事前就唔好咁串啦
咁外賣仔係咪男人?
如果當體育比賽去睇 林作真係柒
但十個人九個都係諗緊林作賺左100萬
無人當真係一場體育比賽去睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞