鍾培生固然唔係勁,但林作真係打得好撚消極,唔似男人

348 回覆
186 Like 1228 Dislike
咁其實林作當初唔應該係網上話有祕密武器贏硬啦。 應該直接話:我輸硬㗎,我準備半年為咗拖4場等錢㗎咋,我係咁撚無face無火㗎啦我係女人嚟
人地8分鐘道汁一球
會可笑嗎?!
你老母比狗屌
你睇一次破壞之王你就明
咁唔串就唔係林作

事實佢真係由頭到尾既無賴男
上到擂台都係

不過講真佢肯上擂台好過好多人啦
點會?你地真係當培根係高牆?佢打咗3年啦,但都係十分一般。點會打佢都打到咁撚驚?無必要
唔係贏左場拳型左就叫做成功
痴到培生哩個碼頭緊要d
當然最好就表現到自己勁得黎,輸少少比培生,比老細威下
堅持企到最後先係真男人
大丈夫能屈能伸
所以我個point就係想問香港人好中意無賴淆底style?至少8成人buy林作
樓主憑僅有嘅智商開PO以一敵百最似男人
魔鬼筋肉人夠話外賣仔可以贏到大師兄啦
最尾咪又係個個屌大師兄打唔死外賣仔
世ching出賽
完全係破壞之王啲劇情嚟
鍾=大師兄我要打撚死你呀呀呀呀呀
林=外賣仔陪你癲咩4回合唔死仲喺度當我贏
真心估唔到會有真人版
你好似林作咁只會網上叫囂咋嘛,都唔痛嘅
你睇野睇得太表面
林作台上輸咗
但台下贏晒
負評/無腦盲反負評 = no critical thinking skills,現實一定係淆底膽小兒登賤種狗,肯定有起咩事上嚟都只敢拎手機影影影+大叫報警報警嘅好驚好驚縮頭撚
點會呀
但佢係咪都有呢100萬架啦
you are nobody
i am fucking champ
點解要同你打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞