鍾培生固然唔係勁,但林作真係打得好撚消極,唔似男人

348 回覆
186 Like 1228 Dislike
林作瀨皮係一回事
但佢都出足4場
KO唔到林作 會唔會係鍾共太廢
上到台要消極都唔係咁易 一有閃失一樣係收皮
反而鍾共應該要練多d拳
人地林作打完仲跳跳責 返屋企屌女 好精神
所以我咪話點解啲人咁都好吹奏林作
真心你問我 鍾狗好明顯中二病搞壇Show出嚟想捧自己
打得柒係柒 但佢起碼真係扔1球嘢出嚟同你認真打
林作條閪頭又要拎錢又唔撚認真 仲要笑9人轉頭 真係睇唔出佢有邊度好過鍾狗 有乜咁聰明 佢根本就唔係男人
感覺林作戰術成功,留前鬥後,鍾又打唔中佢
多數上網吹到自己點點點都係柒頭黎 叫你貼證明 你又貼唔撚出 又驚呢樣又驚自爆 旁人見到你貼唔出咪當你吹水弱智仔係到攞渣沙
之前有件傻仔先話自己月入10萬 叫佢貼證明就縮左入老母個閪到
好心學下人地以前高登笑鳩人都貼張黑卡出黎先好出黎認叻啦戇鳩仔
邊隻眼見到林作唔認真 佢根本就廢可以點打
鐘培生廢姐
有本事作仔點走都ko到佢

本身一個半年貨仔又唔係天才
唔係真係同你拳拳到肉呀
逃走都係戰鬥既一種黎wo
明知打唔贏仲去打搏入icu咩
Exactly what I am trying to point out
無?上面出面po都有人話佢聰明
Mayweather打Mcgregor 都走足半場一樣比人屌撚到仆街 你可以話佢最後都贏咗 但無可否認都有大撚把人話佢chicken

覺得唔公平唔夠打咪認囉屌你老母 明唔撚明啊 唔撚好做完狗跑走之後又打嘴炮

我把西口依家講完啦 好撚過你條柒頭 做狗既小丑都當神咁拜
咪就係當班俾錢睇既觀眾係白痴
而家得你地嬲咋嘛
2021講高登死廢老我呢d先醒,唔似班無腦廢老受d激將法就貼哂人地期待你做嘅request乜都唔貼等你班弱智仔完全無機入,笑死唔鋸呀
邊隻字見到我唔鋸? 當你戇鳩仔咁睇死出黎認屎認屁
你睇下你? 仲覺得自己好撚型戇鳩到你呢
有無諗過,就算你當我係乜咗睇 我其實唔會受影響? have you ever heard WHAT THE WEAKNESS THINKS IS NEVER COUNTED? so do you
你咁講 依家條女係收完錢 成晚同你舞嚟舞去唔比你入正題 之後仲唱9你wo你覺得有無問題?

同一情理
你要名氣又要拎人地錢
點解唔可以認認真真打?
係 見到你好嬲好嬲 再係到幻想我好唔鋸 以為我入唔到你咁 係到自hi
成個傻仔咁樣
Whatever,你諗你,好煩,打字好攰,打和 super
咁小丑係佢形象,或者係佢show出黎既人設,咁都幾符合佢人設呀你唔可以否認呢個係佢既生存方法,而生存方法都唔一定要好似樓主咁自稱alpha,要下下同人駁ga嘛

至於你話佢收錢就點點點,咁係你地觀眾覺得姐,人地大可以wfc
呢位Ching識諗,同上面班人講到噚氣都唔明我想表達嘅面子&respect&錢全收嘅logic
早就要收皮啦吹得咁大但得個吹字,件事咁好無意義,就不如算啦
絕對無問題,係唔撚明點解小丑都有人讚
樓主傻鳩中二病有人掹槍打劫你咪出去開拖囉
咁要睇你個deal係咩啦

你同人deal左要屌要sm,咁佢係要做既。但你同人講「入房留幾個鐘筆錢就係你ga啦」,咁佢真係成晚舞黎舞去,你又吹佢唔漲喎

同一道理,鍾培生同林作deal既,如無意外就係符合比賽規則打4rd拳,咁係依足規則去設定適合自己既戰術,咁又有咩問題先
咁可能係讚佢做小丑做得好啦
都話無問題 純粹睇唔過眼依隻小丑都有人讚
正如我上面講 Mayweather打McGregor都一樣有人屌佢Chicken 覺得上得個台就要be a man
而唔係走嚟走去之後仲要笑9人
琴日啲po既留言啲人話佢真係好聰明又咩撚到鍾培生成隻狗咁 我真係唔撚明
咁呢個好personal既睇法了我覺得無所謂,你覺得唔ok
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞