鍾培生固然唔係勁,但林作真係打得好撚消極,唔似男人

348 回覆
186 Like 1228 Dislike
Hi網上鳩up beta 連登仔
嬲咩呢 鐘生ko唔到林作仲嬲過我
Who knows? 畢業準備直入Silicon Valley 100k usd一年,你繼續慢慢做奴隸啦供樓啦
踢波咁姐
強隊打弱隊
弱隊打901 唔通你又屌柒佢唔攻咩
戰術黎架姐
冇比鍾生KO到叫任務完成啦
唔好再講啦 樓豬好嬲
做乜咁話自己姐你睇下自己係咁在意係咁駁人
3個accounts 係到Chok synchronous reply做假都唔好咁明顯啦 好蠢
介紹番,以為有高水準拳賽而俾錢入場,同真心支持林作睇佢積極比賽嘅觀眾,唔係當,一律係真白癡
好嬲好嬲
但係唔知可以點駁
吹咁大?咁畢左業未姐
‘m done dealing with this puny creature 睇你d言論睇到啞咗講唔到野 ain’t you retarded or wt
咁點解佢一開始要接?咁唔公平咪無撚打
唔好又要打嘴炮又要做外賣仔
上得擂台比條廢柴都打到狗咁走 一係就攬住人

鍾狗柒就係人都知 但依件事上林作仲撚柒
有100萬你都接啦on9
講到自己咁撚清高
見你駁唔到係度自high又真係幾正
為大家提供樂趣
點會吹大,US top-tier大學嘅STEM major輕鬆有 esp. TE你估係香港唔理STEM咩
原來你係真心睇呢場追求高水準拳賽我認輸
波台狗真係波台狗 ,狗如其名,成班無學識無能力仲日日憤世嫉俗嘅passive中年人
成班都癡鳩線,落街場屌人自由龍唔專業
樓豬咁渣架
又比人恥笑
係咁架啦 到自己上場30秒都唔知頂唔頂到
關清高乜撚事
打完有100萬係人都會接
男人老狗接撚完咪認真打囉
睇鍾狗唔撚順眼咪打佢老母 又有錢收又可以打鳩佢 唔係仲型?
依家走住嚟屌有乜咁聰明有乜好吹奏?

根本2個都係小丑
終生係咁縮好消極
你最尾果句岩,所以反推上去,你又點會expect佢地,特別係林作,會認真打
你見到呢個po係吹奏佢咩
林作冇比人ko 講事實又係吹奏?

屌你老母夠打先得架傻鳩
你把西口講就叻落到場又咪係小丑
情景題
有條女純情可愛有形象

有人問100萬可唔可以同佢做
加埋sm 凌辱 玩成晚

女性頗有微言

咁?
你覺得佢會唔會應承?

你可以主觀地唔會答應
但我認為8成既女仔都會

同一情理
又有名氣又有錢袋
Why not?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞