鍾培生固然唔係勁,但林作真係打得好撚消極,唔似男人

348 回覆
186 Like 1228 Dislike
林作算係咁啦
之前大家仲估會唔會一開波中一拳就詐死投降
而家好好醜醜捱到完場 仲想點
鳩企喺度等條片播又無著衫,驚攝親咋

如果林作似irene咁有火鬧足廿分鐘就好
你真係當呢場係認真既拳賽去睇,認真你就輸了
阿里固然唔係勁...
超額完成添啦
半年時間又操肌增磅仲要練拳黎同個自稱打左3年既三世祖打
今次成功既排行榜:

林作:最成功,無俾人ko,有錢收,有noise,仲有條打左幾拳既片放上ig

鍾共:第二成功,假假地都係贏左,又多左人識佢,又賣到飛

食花生觀眾:ok啦你都預左睇場show,如佢地所願

樓主:最失敗,你點會預計林作認真打ga,捉錯用神,睇場show結果谷住氣散場,買左飛既話就仲好笑
好似你咁係連登吠就最撚威最撚man啦

出樣自貼再屌夠型
你當吠咪吠 ,反正我原則就係做乜野都要alpha進取嘅,現實網絡同樣都要,who cares 你呢d Beta肥矮柒毒連登仔?
現實同網絡你都比人恥笑緊
又講到咁唔care又不斷上黎駁咀
現實又who cares 你呢d無腦但自稱”alpha”既傻鳩
人地企得係個台上面已經夠晒進取啦柒頭
成個賽事所有人都係對家既,自己係新手
仲要本身係個書生練得半年
冇縮沙,用戰術撚鳩條二世祖
邊度有問題呀?
佢以為自己alpha但人地笑緊佢on9傻仔
比你呢d人笑會痛㗎咩,你又唔係成功人士有錢人士 not even close to the middle-class
唔知佢現實點啦 淨係知佢係網上比人恥笑緊
見唔到佢有幾勁
笑鳩我連登仔你咪又你連登仔

Don’t bull shit 自貼出黎屌
比你笑鳩林作咪笑鳩佢囉
反正你又唔係咩成功人士有錢人士
邊個想理你
建議你學好d中文同英文先,2樣official language都寫唔好
你上網吠幾聲都係係無人會痛你又唔係成功人士有錢人士
連登仔:好嬲好嬲,但又做唔到d咩,真係好嬲好嬲呀屌
我會架啦 咁你自貼出黎屌未
咁撚man咁撚威咁撚型
你唔撚係縮呀?同林作有咩分別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞