鍾培生固然唔係勁,但林作真係打得好撚消極,唔似男人

348 回覆
186 Like 1228 Dislike
好心就玩 MMA入籠 赤手空拳咁打
又唔算小丑既,起碼最後一round打到鐘生個鼻腫左(林作聲稱爆江)。有大開大合出拳。成場都唔好睇,但又唔算非常鳩縮咁囉。
拿 坦白講
簽哂約
做哂紀錄
唔做就入你數既

但係 講開咁講
Sm 同凌辱
就睇下係咩define啦
咁如果言之成理
冇問題呀

林作台就上左
又冇扮死又冇俾人KO
淨係攬攬
Keep住成4個回合
仲有反擊

其實已經好足夠

男唔男人尊唔尊嚴只係食花生觀點
一場正式拳賽先唔會野野KO
只要策略好
刺拳拎夠點數都可以贏到

攬攬令對手大意唔得既咩?
走黎走去仲用多左力氣添又唔得?
不如樓主上台話俾人知咩叫得啦
你邊隻西眼見到得當佢神咁拜呀
又係d撚樣講唔過就係度ff

佢本身就係小丑唔打夠就唔認架啦 on9
你唔係以為佢好撚勁呀

似係你ff到林作好撚勁咁wo
其實外賣仔戰術真係無問題 Mayweather跑都跑贏咗 你吹佢唔脹
但林作唔係跑完都輸 又要攬住人 事後仲要嘴炮話鍾狗倒在佢懷內 我真係唔知點解咁既人都可以接受到
咁唔通你唔諗計還拖爭取機會呀?唔通你淨係喺到好驚好驚比哂d野人地呀?點知比完人地會唔會一定放你走?
我淨係知鍾賠根條柒頭打左3年拳
但連一個學左幾個月嘅人都ok 唔到
Ching你on99
你都覺得佢係小丑 我一直都話緊佢係小丑
咁我哋嘈嚟做乜9?
屌你佢不嬲係抽水王 又鐘意鳩up
呢d都唔係第一日知架啦

當有比較既時候緊係笑鳩個最膠架啦
鬼得閒理林作咩
其實2個都唔想理 不過係覺得林作係依件事上真係一啲都唔可以話係聰明 講真 反而鍾狗都知佢柒開
但林作平時抽水都知佢搶口 但今次又要威 正宗死淨把口 真係pussy咁 連男人基本既尊嚴都無
係喇 打手 你岩喇 收皮啦
鍾生一定係男人,打贏向柏榮
佢定位一直都係玩膠嫁啦
你可以唔理民情既 你有言論自由
你睇喜劇之王會將個焦點放係外賣仔身上咩
個個完場緊係屌鳩大師兄冇打死外賣仔架啦

出面吹奏林作個d好明顯假膠想借機笑鳩鐘生啦
林作再柒都起碼肯應戰同埋場上有試過反擊
唔覺得係呢件事上面佢連女人都不如
2個小丑搞場大龍鳳炸,體育
體育精神真係笑左 計我話呢 鍾生咁撚有體育精神 就應該接受果個大隻仔港男挑戰 唔係一野就叫人拎一百萬出來先 鍾培生根本淨係敢蝦新手 真係好撚有體育精神呀
認真既 唔關個主題事了但你咪撚睇咁多卡通片啦
咁拳賽係咪體育?呢場大龍鳳係咪體育活動?
佢地鬥其他唔係體育項目野我無野講,但係上得擂台就唔該尊重返個擂台,林作咁樣侮辱呢項運動,係無資格攞錢。
笑死 typical CCPtoy shill 屈人方法 悶唔悶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞