[一日五千字][第二季][RPG][熱血][虐心] 《一起成為魔王吧》 第13版

970 回覆
85 Like 2 Dislike
打打下文坐係到瞓著左 聽日補數,出8000

訓下啦 就黎做連登第一個猝死既作者啦

agger
或者練習下睇下可唔可以邊夢_邊出_

我指夢遊出文
少左好多文
屌哂你地, 今日時間表

---可能---

太多條線同時打梗,我要考慮其他線有咩反應

岩岩諗通左,靈感好似火山爆發咁
屌哂你地, 今日時間表

---可能---

下面唔係應該係0000咩
定1200都有一篇
屌哂你地, 今日時間表

---可能---

定1200都有一篇

屌哂你地, 今日時間表

---可能---

定1200都有一篇

咁多文
儲到今晚開完夜睇
有文上機睇
有文上機睇

你又飛?屌你咩
屌哂你地, 今日時間表

---可能---

定1200都有一篇

咁多文
儲到今晚開完夜睇

樓主比膠我
好傷心
有文上機睇

你又飛?屌你咩

又去邊
有文上機睇

你又飛?屌你咩

又去邊

乞衣都飛到
有文上機睇

你又飛?屌你咩

又去邊

乞衣都飛到

改個名其實係笑9我地乞E都不如
咁早出左

「絕望」係咩意思呢,係咪母服死太多人,或者係母服玩家上線時間太少?
「大崩壞」唔通係保護機制,就好似蕾炸死哂所有人咁?

BTW 里奧有可能比人捉走 唔知熱源係咩黎
BTW2 有遠見的六口軍師
五十四章仲未有標題
真係好似異世界故咁好正
咁早出左

「絕望」係咩意思呢,係咪母服死太多人,或者係母服玩家上線時間太少?

應該係實力差距太大,唔想玩je,好似你玩aoc仲生緊騎兵,人地整架how do you turn this on出黎咁

熱源應該係架坦克的能源,新世界最前線已經進化到用近代武器
咁早出左

應該係實力差距太大,唔想玩je,好似你玩aoc仲生緊騎兵,人地整架how do you turn this on出黎咁

熱源應該係架坦克的能源,新世界最前線已經進化到用近代武器

我見樓主用""圈住左,覺得係另有含義咋
丘陵坡地的戰況急轉直下──────

紅紅綠綠的激光般橫掃山坡,母服聯軍的火力遠比不上百賢團。

「盤風!」「星火燎原!」百賢團前方突然燒起衝天大火。

德軍同時伸出手臂──────「火舞流星!」

多個火球變成氣炮射向聯軍。

尼菲特跟帕修斯站在坦克之上,展開神盾像雨傘般力挽狂瀾。

能量盾上漣漪激盪,影像扭曲。這波火球的輸出遠遠大於尼菲特的的‘護盾值’,
能量盾馬上被轟出多個破洞。

神神子知道鏡盾在‘組合範圍魔法’攻擊下保護不了幾人,乾脆在專心守護自己,
片刻已經衝到‘小烏龜’旁。

短短數十米的落坡路像當年登陸諾曼第一樣腥風血雨。

德軍的火力完全覆蓋山坡,聯軍少得可憐的部隊毫無掩護,在開揚的山地上衝
鋒。

火球炸起四周的泥土,左一個衝擊波,右一個爆風,配上傷者哀號及爆炸聲令
人失去方向感。

聯軍的近戰在漫長的戰爭中幾乎全軍覆沒,剩下的脆弱遠程根本挨不住火球的
攻擊。多人倒在半路上,垂死掙扎爬向‘小烏龜’。

冠桐正騎着金龍驅趕全力輸出的百賢團,赫見同伴死傷大半,勒回龍首,飛向
坡地!

「尼菲特…………」冠桐咬緊嘴唇───

「天虹衝擊!!!!!!!!!」

金龍化身成金彩虹騎在‘小烏龜’上,背向德軍展撐兩翼成盾,包蓋着同伴。

砰砰砰~

金翼膜立即被火球擊致龜裂,龍血灑落在同伴身上。

「湧泉之淚!!!!!」尼菲特立即用回復技能治療蹲在龍背上被承受火球轟
擊的冠桐。

「趕快!把傷兵拉到坦克後!!!!!」屍人大急,把山坡上跟百賢團駁火的
傷兵救出。

砰砰砰砰砰砰~~~~~~~

有‘抗火’屬性的金龍鱗甲全數變白,開始剝落。

但冠桐死撐,堅持到最後一人爬到坦克後。

「快下來!冠──────」紅光一閃。

噹!

沒有多餘的音效,冠桐及金龍半身突然消失。

「系統提示:好友 冠桐 血量剩餘20%」

「系統提示:好友 冠桐 血量剩餘0%」

「帕…修斯………」冠桐用最後一隻眼珠看着帕修斯,跟金龍一同化成光塵消
失。

「冠桐!!!!!!!!!!!」
唔通冠桐係高人氣角色

光塵
冠桐又死多次
唔通冠桐係高人氣角色

會唔會係屍人
都係忍唔住睇左

樓豬話會死兩個高人氣角色,看來並不是只死兩個高人氣角色

現在打到咁,俾斯麥未帶正規軍過來母服聯軍都已經滅團。

大崩壞會唔會就係當作魔王已滅世,伺服器進入重生階段,期間不會再給別服入侵?

熱源明顯是機械動力,機械師五轉要大量投資,以德軍資源應該不成問題,為何將熱源獻給大元帥會是大功一件?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞