[一日五千字][第二季][RPG][熱血][虐心] 《一起成為魔王吧》 第13版

970 回覆
85 Like 2 Dislike

買乜賠乜

又出五轉個定義係咩先?
有角色上五轉定有五轉新職?
如果係講新職先out多多,五轉帝騎合天使長仲係騎咩
樓豬話會打得好密,仲有打鬥位的線,古滋/K團vs百賢,里奧那邊四個人得帕鳩斯守魂使未知五轉係咩職,所以集中估西城同真子,而真子在母服未俾德軍收皮前先同詠講緊研究點上四轉,如果收伏煉獄魔物仲要連跳兩級上五轉又係好過份的設定。所以估西城勇俾雷娜掉低後閉關修練上五轉出山

其實我仲未睇得出真子個職3轉同4轉有咩分別
真子已經一隻煉獄魔物就打哂咁癲

我記得講過話德仔server班人去尼server 個傳送門只係10分鐘就到
等睇真子 勇伯 4個打一座城

樓豬話找少少野隔一隔場,強烈預感里奧趕走百賢團後落車一刻即變柒

冇計啦
柒角最終都係要柒
已經叫做全server 最型既一鋪喇
柒而無憾啦

男角黎講得克蘇魯同廢青狼型到完場

克蘇魯係咪應該贏到廢青狼

食師係近戰剋星黎
第一季廢青狼同岩岩四轉既六口打都苦戰
更何況克蘇魯

又出五轉個定義係咩先?
有角色上五轉定有五轉新職?
如果係講新職先out多多,五轉帝騎合天使長仲係騎咩
樓豬話會打得好密,仲有打鬥位的線,古滋/K團vs百賢,里奧那邊四個人得帕鳩斯守魂使未知五轉係咩職,所以集中估西城同真子,而真子在母服未俾德軍收皮前先同詠講緊研究點上四轉,如果收伏煉獄魔物仲要連跳兩級上五轉又係好過份的設定。所以估西城勇俾雷娜掉低後閉關修練上五轉出山

我記得講過話德仔server班人去尼server 個傳送門只係10分鐘就到

樓豬話找少少野隔一隔場,強烈預感里奧趕走百賢團後落車一刻即變柒

冇計啦
柒角最終都係要柒
柒而無憾啦

One on one 唔借野
根本冇人夠克蘇魯打啦

ff:如果頭先個場佢食埋哂班尼服人應該夠力推開成個高塔

冇計啦
柒角最終都係要柒
柒而無憾啦

One on one 唔借野
根本冇人夠克蘇魯打啦

ff:如果頭先個場佢食埋哂班尼服人應該夠力推開成個高塔

諗到果個情場就好似大胃王限時內鬥快食熱狗咁
話說 k團既人唔係直接處死咩
點解仲送詠上去同克蘇魯玩game?
今章又出5轉,仲有打得好密,我想搵小小野隔一隔劇情.

需時耐啲

不如咁啦
大熱 多多 一賠一百字
次熱門 西城勇 一賠一百五十字
真子 一賠二百字
其他 一賠一千字
一人買一個

需時耐啲

不如咁啦
大熱 多多 一賠一百字
次熱門 西城勇 一賠一百五十字
真子 一賠二百字
其他 一賠一千字
一人買一個

為左字數
一定係買其他❗️

需時耐啲

不如咁啦
大熱 多多 一賠一百字
次熱門 西城勇 火良野一賠一百五十字
真子 一賠二百字
其他 一賠一千字
一人買一個

為左字數
一定係買其他❗️

補多個火良野比pure m
唔好話我煲爆你啦

需時耐啲

不如咁啦
大熱 多多 一賠一百字
真子 一賠二百字
其他 一賠一千字
一人買一個

為左字數
一定係買其他❗️

唔好話我煲爆你啦

減數丫嘛

需時耐啲

不如咁啦
大熱 多多 一賠一百字
真子 一賠二百字
其他 一賠一千字
一人買一個

為左字數
一定係買其他❗️

唔好話我煲爆你啦

五行野雙修咗冇得五轉喎
這個故型的男角全部為女死,為女亡

希望遲d有人為仔死

需時耐啲

不如咁啦
大熱 多多 一賠一百字
真子 一賠二百字
其他 一賠一千字
一人買一個

為左字數
一定係買其他❗️

唔好話我煲爆你啦

五行野雙修咗冇得五轉喎

Sor 唔記得左
可能佢轉頭騎住布查呢
老老實實
火良野真係勁得如外掛
有實力有恆心 (雙修同埋d 傳奇武器)
有技巧(打克蘇魯都唔係完全比佢屌打)
有領才能(各項指揮都接近最好)
有霸氣(d手下對佢既信任)
最緊要係未撚柒過
由競技場打勇伯到而家都係型到盡頭
好有感染力既角色
尼服應該都好難有角色可以超越呢一個傳奇
最多都只係接近佢
老老實實
火良野真係勁得如外掛
最緊要係未撚柒過
好有感染力既角色
最多都只係接近佢

比銀K會長更有魅力
老老實實
火良野真係勁得如外掛
最緊要係未撚柒過
好有感染力既角色
最多都只係接近佢

比銀K會長更有魅力

可惜6口要退場
如果唔係我相信佢可以超越火良野
老老實實
火良野真係勁得如外掛
最緊要係未撚柒過
好有感染力既角色
最多都只係接近佢

比銀K會長更有魅力

可惜6口要退場

唔好睇少樓豬,一幕就可以寫到五行野柒到核爆。
老老實實
火良野真係勁得如外掛
最緊要係未撚柒過
好有感染力既角色
最多都只係接近佢

比銀K會長更有魅力

可惜6口要退場

六口決定要遷就尼非就知道佢一定唔係超越到而家既火良野啦
老老實實
火良野真係勁得如外掛
最緊要係未撚柒過
好有感染力既角色
最多都只係接近佢

比銀K會長更有魅力

可惜6口要退場

最後佢都退隱,放擺心尼菲特做
老老實實
火良野真係勁得如外掛
最緊要係未撚柒過
好有感染力既角色
最多都只係接近佢

比銀K會長更有魅力

可惜6口要退場

所以佢隱係岩既
再係到好可能只會陪住尼非特一齊柒

感覺佢地係將才多過帥才
老老實實
火良野真係勁得如外掛
最緊要係未撚柒過
好有感染力既角色
最多都只係接近佢

比銀K會長更有魅力

可惜6口要退場

所以佢隱係岩既

感覺佢地係將才多過帥才

六口冇五行野嘅人格魅力

希望遲d有人為仔死

怪獸
老老實實
火良野真係勁得如外掛
最緊要係未撚柒過
好有感染力既角色
最多都只係接近佢

比銀K會長更有魅力

可惜6口要退場

我相信佢有咁既能力
但我地屌得佢多已經好小整柒d 咁有人氣既角色
Btw唔排除佢駁屌而寫柒火良野
老老實實
火良野真係勁得如外掛
最緊要係未撚柒過
好有感染力既角色
最多都只係接近佢

比銀K會長更有魅力

可惜6口要退場

所以佢隱係岩既

感覺佢地係將才多過帥才

六口冇五行野嘅人格魅力

六口有智謀,但無法服眾,似軍師多啲
好似火鳳的郭嘉咁,係咁用黑暗兵法

可惜6口要退場

所以佢隱係岩既

感覺佢地係將才多過帥才

六口冇五行野嘅人格魅力

六口有智謀,但無法服眾,似軍師多啲
好似火鳳的郭嘉咁,係咁用黑暗兵法

從前天真既真子可以繼承到六口已意志我好開心
唔洗再睇到真心膠真子仲可以有六口既影子真係好正
不負責預告

今季仍有兩個高人氣角色要收爐領便當
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞